Xbox One My Games & Apps krijgt mogelijk grote aanpassingen

Het My Games & Apps gedeelte van de Xbox One krijgt spoedig diverse aanpassingen, zo laat Mike Ybarra van Microsoft weten. Dit onderdeel van het Xbox One dashboard kreeg nogal wat kritiek, vooral de manier waarop het omgaat met grote aantallen games. Bij grote gamecollecties zou het overzicht volledig ontbreken en is navigeren verre van prettig.

Diverse gamers hebben zelfs al eigen ontwerpen gemaakt en naar Microsoft gestuurd de afgelopen tijd. Het is tot dusver slechts bij kleine visuele wijzigingen gebleven, maar een grote vernieuwing ligt dus in het verschiet. Via Twitter meldde Ybarra:

Wat er precies gaat veranderen is nog onduidelijk. De aankomende E3 lijkt de perfecte plaats om dit bekend te maken.

  1.   
    Neolite's avatar

    Ben benieuwd, met veel games is het wel frustrerend eigenlijk.

  2.   
    Tom's avatar

    Ergens zag het er allemaal lekker metro-strak uit, maar inderdaad, met te veel games raakt het overzicht snel kwijt. Neem aan dat je ze binnenkort ook als lijst tevoorschijn kan toveren (alfabetisch, filteropties), scrollt wat gemakkelijker naar de gewenste titel.

  3.   
    Invictus's avatar

    Ben benieuwd! Want het irriteerde mij vaak ook!

  4.   
    bambam1979's avatar

    Hmm, had hier juist geen moeite mee. Veel beter dan de Bibliotheek op de PS4, zit daarop te wachten wanneer ik al die “gratis” indies uit de PSplus kan verbergen. Anyway, van mij mag het blijven zoals hets is, al sta ik altijd open voor verbetering. Ben benieuwd.

  5.   
    madda's avatar

    ben benieuwd waar ze mee komen