Geen Call of Duty: Infinite Warfare voor PS3 en Xbox 360

Call of Duty: Infinite Warfare zal alleen op de huidige generatie consoles (en pc) verschijnen. De Xbox 360 en PlayStation 3 worden volledig overgeslagen, zo valt op te maken uit een reactie van ontwikkelaar Infinity Ward op Twitter:

Hoewel alleen de PS3 werd genoemd in de vraag aan Infinity Ward, is het heel aannemelijk dat dit ook voor de Xbox 360 geldt.

Veel spelers hadden eigenlijk al verwacht dat de Xbox 360 en PS3 buiten de boot zouden vallen met Sledgehammers Advanced Warfare en later met Treyarchs Black Ops 3. Dit was echter niet het geval. Infinity Ward acht dit jaar de tijd wel rijp om de oude consoles definitief links te laten liggen.

 1.   
  Neolite's avatar

  Dit is dan weer compleet logisch, het bundelen van de remake is echter schandalig.

 2.   
  mmx's avatar

  logisch toch .

 3.   
  Sa.'s avatar

  Correctie: geen 360 en PS3 release tot een week voor de release, dan maken we bekend dat de MP toch naar old gen komt :p

 4.   
  Dextry's avatar

  gelukkig dan word de current gen ook niet meer naar achter gehouden door last gen

 5.   
  PaNNa's avatar

  Was ook niet anders te verwachten..

 6.   
  Throbert's avatar

  Infinity Ward zijn de echte bazen

 7.   
  Sjouke Hoogland's avatar

  Zat er aan te komen.

 8.   
  NuckChorris's avatar

  Vrij logisch dit. Vind het wel belachelijk dat COD fans verplicht worden om een bundel te kopen om die remake van Modern Warfare te kunnen spelen. 😕

 9.   
  FireBallz's avatar

  Dit is compleet logisch. De last-gen waren bij Ghosts en Advanced Warfare nog wel te verdragen, maar niet meer dan dat. Black Ops 3 op PS3 en Xbox 360 was ronduit schandalig. Vind het goed dat ze voor deze optie hebben gekozen.

 10.   
  Dr_Oetlul's avatar

  En maar beter ook zo

 11.   
  Rory's avatar

  dat hadden ze ook niet kunnen maken om die nog voor de last gen uit te brengen gaat toch tenmiste van correct. had het een strakke actie gevonden als ze de remake er gratis bij hadden gedaan als bedankje naar de fans

 12.   
  sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

  Het mocht eens tijd worden.

 13.   
  Rijstekorrel's avatar

  Dat iemand die vraag nog durfde te stellen aan hun, het is vrij logisch dat deze niet meer komen op de oude generatie console.

 14.   
  AllardK's avatar

  Als hij daar op zou komen zijn de graphics nog slechter dan Black Ops 3 op de PS3/Xbox360