Modern Warfare Remastered krijgt dedicated servers; gameplay trouw aan origineel

Sinds gistermiddag puilt het interweb uit dankzij informatie over Call of Duty: Infinite Warfare en de remaster van Call of Duty 4: Modern Warfare. Zo was er ophef om de prijzen en special editions, deed het feit dat de remaster niet los verkrijgbaar zal zijn ook veel stof opwaaien en konden we genieten van een leuke visuele vergelijking tussen de originele en nieuwe Modern Warfare.

Activision heeft inmiddels bevestigd dat Modern Warfare Remastered dedicated servers krijgt. Daarnaast zal de gameplay trouw blijven aan het origineel. Je zult dus niet ineens bewegingen maken die pas in latere Call of Duty-games zijn toegevoegd.

Alle progressie in de multiplayer van Modern Warfare Remastered staat los van Infinite Warfare. Je kunt geheel afzonderlijk alles vrijspelen, zoals wapens, modificaties voor je wapens, perks en Prestige. Helaas voor alle spelers van het origineel: je progressie uit de oorspronkelijke game zal niet meegenomen worden naar Modern Warfare Remastered. Iedereen begint weer met een schone lei.

 1.   
  Bacotje's avatar

  Ik trap er niet meer in. NEXT!

 2.   
  Throbert's avatar

  Ja idd. Wordt nu al vanaf day 1 gezegd dat dedicated servers gebruikt worden, maar wij wetej allemaal de waarheid

 3.   
  Alfa Warrior's avatar

  Tja, allemaal leuk geprobeerd maar €80-90 is me €50-60 te veel voor een reskin van een spel dat ik al heb.

 4.   
  Nitrix31's avatar

  Volgens mij hebben ze dit vaker gezegd in het verleden en is dat uiteindelijk niet het geval geweest. Volgens mij was dit zelfs bij MW2 al het geval (correct me if I’m wrong).

  Ik heb een heel erg dubbel gevoel over deze remaster. Ten eerste omdat het geen volledige remaster is (missende maps) en ten tweede omdat je hem niet los kunt kopen. Het is gewoon de zoveelste manier om mensen veel te veel te laten betalen voor een game. Toch trappen er nog miljoenen gamers in. Hopelijk is de MW remastered versie snel afzonderlijk verkrijgbaar. Anders laat ik deze game voorbijschieten, hoewel ik hem wel erg graag zou willen spelen.

 5.   
  Sjouke Hoogland's avatar

  ”Nitrix31″ schreef, "Volgens mij hebben ze dit vaker gezegd in het verleden en is dat uiteindelijk niet het geval geweest. Volgens mij was dit zelfs bij MW2 al het geval (correct me if I’m wrong).
  Ik heb een heel erg dubbel gevoel over deze remaster. Ten eerste omdat het geen volledige remaster is (missende maps) en ten tweede omdat je hem niet los kunt kopen. Het is gewoon de zoveelste manier om mensen veel te veel te laten betalen voor een game. Toch trappen er nog miljoenen gamers in. Hopelijk is de MW remastered versie snel afzonderlijk verkrijgbaar. Anders laat ik deze game voorbijschieten, hoewel ik hem wel erg graag zou willen spelen."

  Precies dit!

 6.   
  Dextry's avatar

  gelukkig zijn het nieuwe servers die niet gehackt worden en ook blij dat iedereen opnieuw moet beginnen anders heb je het plezier van het prestige niet 😀

 7.   
  FireBallz's avatar

  Ik wacht rustig af. Activision zegt wel vaker dingen die uiteindelijk niet komen. Dedicated servers lijkt me trouwens wel een mooie beloning voor diegene die bereid zijn om zoveel geld uit te trekken voor de Legacy Edition. Waaronder ik 🙄