Prijzen en Special Editions Call of Duty: Infinite Warfare bekend

Na de Reveal Trailer en eerste details zijn nu ook de prijzen en speciale edities van Call of Duty: Infinite Warfare bekendgemaakt. De normale versie van de game krijgt een gebruikelijke adviesprijs van 69,99 euro.

De gewone versie bevat alleen nog niet de remaster van Call of Duty: Modern Warfare. Daarvoor dien je een speciale editie te kopen. Voor de speciale edities dien je echter wel wat dieper in de buidel te tasten.

  (Digital) Legacy Edition: deze bevat naast Call of Duty: Infinite Warfare ook Call of Duty: Modern Warfare Remastered. Deze bundel kost 89,99 euro.
  Digital Deluxe Edition: deze versie bevat beide games plus een Season Pass. Hiervoor betaal je 109,99 euro.
  Legacy Pro Edition: de meest uitgebreide variant. Naast de games en de Season Pass bestaat deze fysieke versie uit een steelbook, de soundtrack en enkele “extra digitale items”. Deze versie heeft een prijskaartje van 119,99 euro.

Of bovenstaande prijzen ook betekenen dat we straks Call of Duty: Modern Warfare Remastered los kunnen kopen voor 20 euro is momenteel nog niet bekend.

 1.   
  iDraxo's avatar

  ik vind het wel steets duurder worden ๐Ÿ˜›

 2.   
  Papachico's avatar

  Klap, klap, klap. Netjes gedaan. Vele mensen geven geen ene moer om toekomst, space zooi maar juist om die oldschool. Modern Warfare was gewoon super en dat daar een remastered version van komt is helemaal top. Beetje jammer dat je daar een speciale editie voor moet kopen.. Qua bedrag tikt dat wel lekker aan ja. Uitgekookte ratten. Geen remastered Modern Warfare voor mij zo te zien.

  P.s. Lees net dat de remastered version misschien los te kopen valt. Hoewel dit aannemelijk is, zal het wel een tijdje duren. Activision wilt natuurlijk eerst zoveel mogelijk special editions verkopen..

 3.   
  Dextry's avatar

  dit jaar ook maar weer voor de legacy pro edition, hopen dat er nog een duurdere komt met zoiets cools als de jugg koelkast

 4.   
  Dr_Oetlul's avatar

  Fucking kapitalisme

 5.   
  Downzilla's avatar

  Of je koopt gewoon modern warfare op steam voor 20 euro, dan heb je al 1080p 60 fps.

 6.   
  Bosnegert's avatar

  dikke gieren weer bij activision. van mij kunnen ze 6 plakken ham krijgen en dan houdt het wel op

 7.   
  madda's avatar

  dus je betaalt 90 euro extra voor een steelbook een soundtrack en een beetje digitale troep ??? je gaat bij elke Call of Duty meer betalen en je krijgt steeds minder…. Vind die andere digitale versies ook maar aan de dure kant. scheelt weer dat ik multiplayer van CoD toch geen hol aan vind, dus koop hem over een jaar of 2 wel ergens op marktplaats voor een tientje ofzo ๐Ÿ˜›

 8.   
  NietNickMeneer's avatar

  Is er ook een versie met de nieuwe normaal en mw remasterd?

 9.   
  NietNickMeneer's avatar

  En dan niet digitaal

 10.   
  ChielB's avatar

  Vreemd genoeg was de Legacy Pro Edition op 199,99 euro gezet, maar dat is iets teveel van het goede. ๐Ÿ˜‰ De juiste prijs voor die editie is 119,99 euro.

 11.   
  madda's avatar

  ChielB schreef, "Vreemd genoeg was de Legacy Pro Edition op 199,99 euro gezet, maar dat is iets teveel van het goede. ๐Ÿ˜‰ De juiste prijs voor die editie is 119,99 euro."

  oh ok ja dan is die prijs in vergelijking met de andere wel redelijk, buiten dat vind ik het zowieso duur voor digitale games. 70 euri voor de normale versie, weet zeker dat hij straks tussen de 50 en 60 euri gewoon ergens in een winkel ligt

 12.   
  djonnieboy97's avatar

  ik koopt wel tweedehands jemig zo duur

 13.   
  iRickNL's avatar

  volgens mij kloppen die prijzen niet.

 14.   
  Moodey's avatar

  Fijn stukje marketing, inspelen op mensen die dom genoeg zijn 120 te besteden.

 15.   
  PaNNa's avatar

  Zullen veel mensen met lege portefeuilles lopen..

 16.   
  420blazeit's avatar

  Dr_Oetlul schreef, "Fucking kapitalisme "

  Je doet je naam eer aan.

  OT: Mag hopen dat de remaster van MW1 gewoon los verkrijgbaar is.

 17.   
  Bram_M99's avatar

  Tering wat duur…

 18.   
  NuckChorris's avatar

  De COD fanboys are being milked like a cow. Lol.. ๐Ÿ˜†