Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe teaser: Call of Duty: Infinite Warfare Know Your Enemy

Een nieuwe teaser-trailer is online verschenen om ons te prikkelen voor meer aankomend nieuws over de aanstaande Call of Duty. “Ken je vijand”, een wijze les.

 1.   
  DutchmanDevil's avatar

  Deze wordt ook in Nuketown(BO3) afgespeeld. Had al het idee dat er wat veranderd was.

 2.   
  jorisboots's avatar

  bij mij doet de video raar 😜

 3.   
  Downzilla's avatar

  Is dit nou iets van black ops 3 of iets van infinite warfare? Ik hoop niet dat laatste want dat betekent nog meer futuristische bs.

 4.   
  Dextry's avatar

  wel spannend, aan de schedel te zien gaat misschien het verhaal van ghosts toch verder? 😀

 5.   
  Bosnegert's avatar

  ik had even hoop, maar het lijkt er weer op dat het weer futuristische onzin is.

 6.   
  mmx's avatar

  Zo te zien gaan ze weer de toekomst in en dat vond ik bij de vorige Cod al waardeloos.Waarom grijpen ze niet terug op de oude vijanden zoals in de aller eerste Cod’s met bekende plekken normandie Bastogne okinawa etc etc zoals alle fans graag willen .

 7.   
  Nitrix31's avatar

  Ziet er naar uit dat het futuristische gedoe verder gaat. Wat zullen we nu krijgen? Nog meer exosuits wallrun, bunnyhop crap? Tja..

 8.   
  Bram_M99's avatar

  Het idee dat het zich nog meer in de toekomst afspeelt is echt slecht, die titel doet me trouwens denken aan The Hunger Games 😛

 9.   
  Invictus's avatar

  Waarschijnlijk wordt dit de allerslechtste COD evur!

 10.   
  GBA43's avatar

  mmx schreef, "Zo te zien gaan ze weer de toekomst in en dat vond ik bij de vorige Cod al waardeloos.Waarom grijpen ze niet terug op de oude vijanden zoals in de aller eerste Cod’s met bekende plekken normandie Bastogne okinawa etc etc zoals alle fans graag willen ."

  Dat is niet wat ‘alle’ fans willen, de fans die terug willen zijn vooral uit het tijdperk COD4/MW2.
  Sterker nog.. er zijn genoeg mensen die het schijnbaar wel vet vinden, want aan de verkoop van BO3 heeft het niet gelegen.

  Zoals de reacties hierboven al aangeven maar het toch niet uit wat er bij CoD geteased wordt, schijnbaar is het al per definitie kut als het niet om een MW2-Achtige game gaat.
  Er is namelijk amper wat zichtbaar in de teaser.

  Als er nu een shitload aan WO2 games zou uitkomen, krijgen we over 2/3 jaar weer dezelfde kritiek dat de setting niet meer leuk is, dat was 6 jaar geleden ook al zo.

 11.   
  Throbert's avatar

  Nu Battlefield (waarschijnlijk) een WWII setting heeft, en het gaat goed verkopen, moet Activision natuurlijk ook een WWII game hebben, dus zal CoD wss weer de oude kant op gaan

 12.   
  Hitman301's avatar

  Zag net op een andere gamewebsite al een gameplay trailer voorbij komen! We gaan de ruimte in 😕