Gamersnet.nl

Gerucht: Call of Duty: Infinite Warfare kost 80 tot 110 euro en mist maps

Al de hele week gaan er hardnekkige geruchten over Call of Duty: Infinite Warfare. Eerst verscheen de game in de PlayStation Store, toen was hij te zien op een cadeaukaart, vervolgens voedde Activision de geruchten zelf via Twitter en als kers op de taart voegde Amazon het spel toe aan zijn assortiment.

Alsof het inmiddels nog niet duidelijk genoeg was dat Infinite Warfare echt is, heeft All Games Delta de hand weten te leggen op onderstaande advertentie. Als deze authentiek is, onthult hij dat de standaardeditie van de game 79,99 dollar gaat kosten. Voor de Legacy-editie, die tevens Call of Duty 4 bevat, zul je 109,99 dollar moeten betalen. De europrijzen zullen waarschijnlijk identiek zijn.

Op de advertentie valt te zien dat de geremasterde versie van Call of Duty 4 in totaal 10 multiplayer maps bevat. Het spel bevatte bij zijn release oorspronkelijk 20 maps en werd daarna via DLC nog uitgebreid. Je hoeft dus geen meesterbrein te zijn om te bedenken dat de ontbrekende maps waarschijnlijk onderdeel zullen uitmaken van de Season Pass.

De advertentie maakt helaas niet duidelijk wat Infinite Warfare precies is. Gaat het hier om een compleet nieuwe game, of om een remaster van de Modern Warfare-trilogie? En in het laatste geval: welke maps zijn in de bundel opgenomen? Het zijn allemaal vragen die waarschijnlijk pas beantwoord worden bij de officiƫle onthulling. Wanneer die zal plaatsvinden, is vooralsnog een raadsel.