Special Editions Deus Ex: Mankind Divided onthuld; duurste bevat beeldje

Het is gebruikelijk dat een game naast de normale editie ook één of meerdere speciale edities heeft. Square Enix pakt de zaken echter ambitieuzer aan en brengt van Deus Ex: Mankind Divided enkel speciale edities op de markt!

De fysieke versie van de game wordt geleverd met een extra in-game missie, een digitaal voorproefje van de soundtrack en het covert agent-pakket. Dit pakket bevat een reeks in-game items, waaronder wapens, skins en upgrades. Ook krijg je bij de fysieke editie maar liefst drie digitale boeken: een mini-artbook, een roman en een stripboek.

Mankind Divided verschijnt digitaal in twee vormen. Allereerst is er de digitale standaardeditie. Deze is net zo duur als de fysieke versie, maar moet het stellen zonder de boeken en soundtrack-sample.
De Digital Deluxe Edition kost 99,99 euro en bevat, naast alle inhoud van de digitale standaardeditie, de Season Pass van de game.

Tot slot hebben we nog de Collector’s Edition. Deze kost 129,99 euro op de consoles (de pc-versie is een tientje goedkoper) en wordt geleverd met een stalen hoesje voor de game. Ook vind je een fysiek artbook en een 23 cm hoog beeldje van Adam Jensen in de doos terug.

Deus Ex: Mankind Divided staat gepland voor een release op 23 augustus.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Kaiszer's avatar

  Doe mij maar een lekker cheape key 😉 Ik heb helemaal geen ruimte voor al die kekke extra’s…

 2.   
  gamerfriend01's avatar

  Kaiszer schreef, "Doe mij maar een lekker cheape key 😉 Ik heb helemaal geen ruimte voor al die kekke extra’s…"

  Beeldje is ook maar klein voor de prijs en voor de rest vooral digitale extra’s

 3.   
  Kaiszer's avatar

  gamerfriend01″][quote=”Kaiszer schreef, "Doe mij maar een lekker cheape key 😉 Ik heb helemaal geen ruimte voor al die kekke extra’s…"

  Beeldje is ook maar klein voor de prijs en voor de rest vooral digitale extra’s[/quote]

  Nouja, dat boek lijkt me ook wel vet. Maar goed, hoe vaak ga je dat bekijken? Zoiets staat al snel stof te happen, bij mij. En dan vind ik het wat zonde.