Fallout 4-update voegt Survival-modus toe op pc; volgende week naar consoles

Bethesda heeft voor alle Steam-gebruikers patch 4.1.5 voor Fallout 4 uitgebracht. Deze update voegt niet alleen ondersteuning voor de aankomende Far Harbor-DLC toe, maar ook een Survival-modus. Bethesda is al een tijdje bezig geweest met het testen. Deze tests betroffen bijvoorbeeld het bestuderen van hoeveel water en voedsel er nodig is om te overleven.

De Survival-modus verwijdert fast travel en je kunt je spel alleen nog maar opslaan door te slapen. Daarnaast zijn ziektes en vermoeidheid extra dodelijk. Ten slotte verhelpt de update natuurlijk een aantal bugs en ook verbetert versie 4.1.5 de stabiliteit van de game.

Bethesda verwacht dat deze update volgende week naar de consoles komt, maar heeft nog geen exacte datum gegeven. Denken jullie dat jullie klaar zijn voor de Survival-modus? Of houden jullie het nog even op de normale moeilijkheidsgraad? Laat het weten in de reacties!

 1.   
  Tom's avatar

  Yeah boiii! Zeker benieuwd naar de Survival-modus, misschien leuk om in Let’s Play-vorm in te beginnen. Zou daar animo voor zijn?

 2.   
  Kaiszer's avatar

  Ga zeker de survival modus checken! Nu is de game op de hoogste moeilijkheid nog kinderspel. Ben wel toe aan wat uitdaging!

 3.   
  NietNickMeneer's avatar

  Leuk als je nog wat langer van de game wil genieten

 4.   
  Rory's avatar

  waarom zie ik survival mode al staan bij moeilijkheid op de ps4