Sorry zeggen is niet langer mogelijk in Hearthstone

Het populaire kaartspel Hearthstone kent maar weinig manieren om met je tegenstander te communiceren. Middels een zestal commando’s kun je je tegenstander onder andere begroeten, complimenteren aan het einde van een potje en tot vandaag kon je je ook excuseren. Vandaag is echter update 5.0 voor Blizzards kaartspel verschenen en die maakt een einde aan de mogelijkheid om je excuses aan je opponent aan te bieden.

In plaats van sorry kun je nu de kreet ‘wow!’ slaken, bijvoorbeeld als je tegenstander een goede of verrassende zet heeft gedaan. Blizzard heeft geen reden gegeven voor deze verandering, maar het lijkt erop dat men hiermee het veelal sarcastische gebruik van ‘sorry’ heeft willen inperken en zo de beperkte communicatie met je opponent een wat vriendelijker aanzien te geven.


Naast deze immens belangrijke verandering is update 5.0 vooral een voorbereiding op de komst van de nieuwe uitbreiding ‘Whispers of the Old Gods’, die vanaf morgen beschikbaar is. Hierin worden nieuwe kaarten geïntroduceerd en ondergaan diverse huidige kaarten de nodige veranderingen.

 1.   
  Kaiszer's avatar

  ik ken de opmerking inderdaad ook alleen maar als sarcastisch 😉 blijft ook wel leuk: eerst “Sorry” en je vijand in een klap wegvagen

 2.   
  Fabianb's avatar

  Haha @Rocket League. 😛

 3.   
  AtomicDogg's avatar

  Wat een onzin

 4.   
  Mandamo's avatar

  Rocket League inderdaad precies hetzelfde: “Great pass!” 😛

 5.   
  NoFearz's avatar

  Mandamo schreef, "Rocket League inderdaad precies hetzelfde: “Great pass!” :P"

  What a save!

 6.   
  Leukste's avatar

  “Wow” too soon. 😛 Wordt het dan nu.

 7.   
  irapi's avatar

  Haha ik gebruikte het ook alleen maar om een beetje sarcastisch uit te dagen dus snap het opzich wel 🙄 .