Gratis Operation Dust Line DLC verschijnt begin mei voor Rainbow Six: Siege

Nadat het eerste seizoen van Rainbow Six Siege ons Operation Black Ice bracht, waarin de map Yacht en de operators Frost en Buck gratis aan de tactische shooter werden toegevoegd, heeft Ubisoft nu seizoen twee onthuld. Deze nieuwe DLC voegt twee Navy SEAL-operators toe: Valkyrie en Blackbeard. Valkyrie hoort bij het verdedigende team en heeft de speciale vaardigheid om sticky cameras te plaatsen, zodat je meer inzicht krijgt in de posities van de tegenstander. De aanvallers krijgen met Blackbeard een operator die over een geweer beschikt waar een schild aan is bevestigd voor extra bescherming.


Operation Dust Line zal daarnaast een nieuwe map toevoegen aan Rainbow Six Siege, maar daarover is momenteel nog niets bekend. Evenals Operation Black Ice is deze nieuwe DLC volledig gratis. Indien je echter niet over de season pass van Rainbow Six Siege beschikt, zal je wel een weekje extra moeten wachten voor je met de operators aan de slag kan en moet je ze aanschaffen voor 25.000 Renown per stuk.

Een precieze releasedatum voor de nieuwe DLC van Rainbow Six Siege is niet bekend, al heeft Ubisoft wel laten weten dat Operation Dust Line in de week van 9 mei verschijnt.

  1.   
    Bosnegert's avatar

    rainbow six siege zuigt zo hard ballen dat zelfs jullie moeder er jaloers op is

  2.   
    Downzilla's avatar

    En jij hebt zon lelijk hoofd dat zelfs frans bauer een beter idee is als profielfotoe

  3.   
    Downzilla's avatar

    En beter mijn ballen gezogen laten worden in r6s dan in de kont genomen worden door cod.

  4.   
    TheNerdNL's avatar

    Gratis is niet duur dus ik vindt het helemaal mooi 8)

  5.   
    Nitrix31's avatar

    Facepalm @ reactie 1, 2 en 3. Beetje youtube niveau hier.

    Hoe dan ook. Gratis DLC dus kom maar door!

  6.   
    HWSHHZ's avatar

    @Bosnegert heeft geen idee waar hij over praat. Dit is tenminste een game die zichzelf serieus neemt, en dat kun je van CoD nou niet bepaald zeggen

  7.   
    Fabianb's avatar

    Zo nu en dan mag er best een moderator even wat kansloze posts wegvegen. Inderdaad komt het Youtube comments niveau aardig dichtbij zo.

  8.   
    Bram_M99's avatar

    Jammer dat het weer uitgesteld is… Ik speel de game bijna elke dag maar er zitten nog zoveel fouten in, vooral met de servers. Had wel verwacht dat dit sneller zou komen als een soort compensatie…

  9.   
    Bosnegert's avatar

    ik ga ff kakken. als ik terugkom wil ik 10 likes hebben

  10.   
    Gelmir_Surio's avatar

    Ach ik speel het ook iedere dag, maar ik stoor me niet echt aan de foutjes. Ieder nadeel heeft zijn voordeel. Gewoon gebruik maken van de foutjes. En zoals gezegd, over gratis nieuwe content valt weinig te klagen. Wel vind ik dat de info hier erg laat komt. Vrijdagavond was deze aankondiging al.

  11.   
    Connorkill's avatar

    De aanvallers krijgen met Blackbeard een operator die over zowel een schild als een geweer beschikt.

    *Geweer met schild. Het schild zit op zijn wapen bevestigd en is 1 geheel.. Niet als fuze die een wapen of een schild kan kiezen

  12.   
    Leon 2.0's avatar

    Connorkill schreef, "*Geweer met schild. Het schild zit op zijn wapen bevestigd en is 1 geheel.. Niet als fuze die een wapen of een schild kan kiezen"

    Correct! Ik heb het even verduidelijkt. 🙂

  13.   
    Musicman88's avatar

    Ben wel erg benieuwd naar deze nieuwe operators. En natuurlijk ook de nieuwe map die hier gegarandeerd bij hoort. 😀