Geef je alvast op voor de The Elder Scrolls: Legends beta

Het is alweer even geleden dat we enigs nieuws over The Elder Scrolls: Legends ontvingen. Het online kaartspel in de wereld van The Elder Scrolls werd nog triomfantelijk onthuld op Bethesda’s E3 persconferentie van vorig jaar, maar daarna bleef het lange tijd stil rondom de trading card game. Tot nu, ineens.

Vanaf vandaag is het namelijk mogelijk om je via de officiële website van Bethesda op te geven voor de The Elder Scrolls: Legends beta. Wanneer deze testfase van Legends zal draaien en op welke platformen, is nog niet bekend, maar de inschrijvingen zijn hoe dan ook geopend. Met een Bethesda-account kun je je alvast opgeven, dan ontvang je vanzelf bericht over je toelating en de periode waarin de beta zal draaien.

Bethesda gaf daarnaast ook een eerste blik op de gameplay vrij. Check hieronder de gameplay overview van The Elder Scrolls:

Wordt The Elder Scrolls: Legends een goede concurrent voor het immens populaire Hearthstone van Blizzard? Wie weet komen we er sneller achter dan we zouden denken…

  1.   
    djonnieboy97's avatar

    voor welke platform??

  2.   
    Tom's avatar

    Ook daarin verschaft Bethesda eigenlijk weinig duidelijkheid. Ik denk dat we sowieso uit kunnen gaan van pc, misschien later ook nog de mobiele/tablet-versie.

  3.   
    Hitman047's avatar

    De game is aangekondigd voor PC en iPad (iOS)

    Geen idee of dat ook geld voor de beta.

    Er is overigens ook een gameplay trailer vrijgegeven. 😉

  4.   
    Tom's avatar

    Thanks Hitman, heb ‘m even op GamersNET geplaatst. Zal ‘m ook nog even embedden in het bericht. 🙂