Ubisoft treft voorbereidingen om Division-cheaters te straffen

Onlangs verscheen patch 1.1 voor The Division: die voegde onder meer de Incursion activities toe. De eerste van die Incursions is Falcon Lost, maar die wordt helaas geplaagd door een aantal glitches.

Daardoor is het mogelijk om razendsnel door de missie heen te spelen, de eindbaas te verslaan en de waardevolle loot te verkrijgen. En als Falcon Lost op deze manier wordt uitgespeeld, registreert de game het niet als een voltooide wekelijkse Incursion. Kwaadwillenden kunnen daar dus grof gebruik van maken en gigantische hoeveelheden end-game loot vergaren.

De PvP-component van The Division, de Dark Zone, is door deze glitches enorm verstoord: de eerlijke gamer heeft veel moeite om het op te nemen tegen de cheaters die tot de tanden bewapend zijn. Het is dan ook niet vreemd dat de fora overstromen van boze reacties.

Ubisoft is dan ook op de hoogte van de problemen. En hoewel er geen simpele oplossing voor het probleem is, zegt de ontwikkelaar dat er wordt gekeken naar het straffen van de spelers die gebruikmaken van deze glitches.

  1.   
    Ralph P Scene's avatar

    Waarom geen server maken voor alleen cheaters dan gaat hun lol er snel af?

  2.   
    Moodey's avatar

    Als ze die cheaters zo makkelijk konden identificeren dan waren ze er al lang uit. In een server gooien doe je niet in 123

  3.   
    Neolite's avatar

    Het probleem ligt hem niet in het cheaten, deze mensen sporen ze vanzelf wel op of worden gerapporteerd. Mensen die gebruik maken van een foutje in het spel zijn geen cheater in mijn ogen.

    Waar het in mijn ogen fout gaat is dat enorm moeilijke content op een makkelijke manier door een fout in het spel te spelen is. Deze fouten moet je dichten en het daarbij laten. De meerderheid van de fanatieke spelers heeft wel eens gebruik gemaakt van een dergelijke “exploit”. Om die daar nu allemaal voor te straffen zou absurd zijn.

  4.   
    FireBallz's avatar

    deze mensen zijn eigenlijk alleen maar handig, zo weet Ubisoft wat ze moeten patchen.

  5.   
    tranceguy's avatar

    Goede zaak, zouden ze allemaal moeten doen…

  6.   
    tranceguy's avatar

    Neolite schreef, "Het probleem ligt hem niet in het cheaten, deze mensen sporen ze vanzelf wel op of worden gerapporteerd. Mensen die gebruik maken van een foutje in het spel zijn geen cheater in mijn ogen.
    Waar het in mijn ogen fout gaat is dat enorm moeilijke content op een makkelijke manier door een fout in het spel te spelen is. Deze fouten moet je dichten en het daarbij laten. De meerderheid van de fanatieke spelers heeft wel eens gebruik gemaakt van een dergelijke “exploit”. Om die daar nu allemaal voor te straffen zou absurd zijn."

    IMO dus wel want je moet ze zowiezo straffen. Foutje of niet, je weet dat dat niet de bedoeling is en het is gewoon oneerlijk klaar. Ook dat is gewoon niet goed te praten, never!