Welke exclusieve gear kun je verdienen in de Gears of War 4 beta?

Vanaf maandag 18 april start de Gears of War 4 beta voor gamers die Gears of War: Ultimate Edition nog tijdelijk hebben opgestart. In deze testfase van de game kun je verspreid over drie verschillende levels je vaardigheden alvast aanscherpen en oefenen in de multiplayer, maar uiteraard valt er ook nog wat te verdienen voor de echte die-hards.

Spelers die deelnemen aan deze beta (of de open beta die aansluitend vanaf 26 april draait), kunnen namelijk een boel exclusieve items scoren om straks mee te nemen naar het volledige spel. Onderstaande afbeelding en bijgevoegde opsomming maken je duidelijk wat je zoal kunt verdienen als je straks goed tekeer gaat in de Gears of War 4 beta.

  • Vintage Kait Character Skin
  • Vintage Weapon Skins voor de Lancer en Pistol
  • Vintage Kait Emblem – om je online identiteit mee uit te dossen
  • Unique Bounty Card – Biedt Double XP voor gebruik in één match
Wat je zoal moet doen om deze items toe te eigenen, is eigenlijk erg simpel. Tussen 18 april en 1 mei zul je er in moeten slagen om level 20 in de beta te bereiken. Vanaf dat moment claim je de exclusieve beloningen, die je dan weer terug zult zien in de uiteindelijke release van Gears of War 4, vanaf 11 oktober op Xbox One.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren