Ubisoft onthult datum en tijd E3-persconferentie

Ubisoft heeft bekendgemaakt dat zijn E3-persconferentie dit jaar plaatsvindt op maandag 13 juni. De show start om 22:00 uur en zal live te volgen zijn via het internet.

Microsoft start eerder die dag al om 19:30 uur. Bethesda en EA organiseren hun persconferenties zelfs al op zondag. Sony’s persconferentie vindt traditioneel plaats na die van Ubisoft, maar dit Japanse bedrijf heeft nog geen officiële datum onthuld.

Waarschijnlijk krijgen we op de persconferentie nieuwe beelden te zien van Ghost Recon: Wildlands. Ook gaan er geruchten dat Watch_Dogs 2 wordt onthuld. Heb jij nog wensen voor Ubi’s E3-persconferentie? Laat het ons weten in de reacties!

  1.   
    FireBallz's avatar

    Er komt sowieso geen Assassin’s Creed dit jaar, dus dat valt al af. Ik ben best benieuwd naar Watch Dogs 2. In het begin was ik ook hyped voor Rainbow Six Siege, maar dat viel naar mijn mening uiteindelijk toch een beetje tegen. Ik ga Wildlands rustig afwachten maar ik houd het wel een beetje in de gaten.

  2.   
    Sa.'s avatar

    Wildlands ziet er wel echt uit als dé co-op game van 2016. Daarnaast ben ik ook erg benieuwd naar Watch_Dogs 2. Deel 1 vond ik echt heel erg tof! 🙂

  3.   
    jelte23's avatar

    Ben heel benieuwd naar wildlands en ik hoop stiekem op the assassins creed collection. Dus assins creed 1 t/m 3 en brotherhood en revelations voor de new gen consoles. Want ik heb een aantal ervan nog niet gespeeld. En het lijkt mw stug dat ze bij een film release geen game release doen.

  4.   
    gamerfriend01's avatar

    Asassins’s creed zal ook wel aanwezig zijn maar pas voor 2017. Ook Ghost recon, watch dogs 2, For Honor, de nieuwe South Park game en dlc voor the division

  5.   
    MisterMDW's avatar

    Wildlands kijk ik enorm naar uit! Al hoop ik ook op een nieuwe splinter cell aankondiging! 😀

  6.   
    Hitman047's avatar

    Hm, dat is EA’s oude tijdslot. Vraag me af of Sony nu ook een paar uur eerder begint?

    Anyway, Ubisoft heeft, behalve de hierboven genoemde games, ook nog een nieuwe IP op de planning staan voor dit jaar. Hoogste tijd ook om die aan te kondigen. 😉

  7.   
    Moodey's avatar

    Wildlands, alweer een vet concept waar ik met een groot gevoel de ubisoft overhype tactiek voel aankomen.

  8.   
    Ryan2000's avatar

    Ik hoop echt Watch Dogs 2!