Activision onthult Ghostbusters-game zonder Ghostbusters

Eerder gingen al geruchten dat Activision werkt aan een nieuwe Ghostbusters-game en de uitgever heeft deze zojuist zelf bevestigd. Het spel heet simpelweg “Ghostbusters” en plaatst je in de schoenen van een stel onervaren spokenjagers.

Ghostbusters is een top-down actiegame waarin je samen met andere spelers jaagt op spoken. De game speelt zich af na de gebeurtenissen van de aankomende film, maar gooit diens vrouwelijke cast overboord. In plaats daarvan stap je in de schoenen van een stel rookies die passen op de Ghostbusters-kazerne terwijl het echte team aan het werk is.

Door spoken te vangen, taken te voltooien en collectibles te verzamelen, verdien je punten waarmee je de wapens en vaardigheden van jouw personage kunt upgraden. Je krijgt als speler de keuze uit vier verschillende rookies, die ieder beschikken over hun eigen speelstijl.

Tevens onthulde Activision een mobiele Ghostbusters-game genaamd Slime City. Dit spel beschikt over synchrone co-op en verschijnt in juli op voor iOS-, Android- en Kindle-apparaten.

Activision meldde van beide games niet wie de ontwikkelaar was. Ghostbusters verschijnt op 15 juli (gelijktijdig met de film) voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

  1.   
    iDraxo's avatar

    hah lijkt me wel een leuke game 🙂

  2.   
    sliderguy's avatar

    looks terrible en meer een indiegame

  3.   
    FireBallz's avatar

    De titel klonk veelbelovend, maar ik hoefde de video niet eens aan te klikken om te zien of ik het wil kopen of niet.

  4.   
    _BeefCake99_'s avatar

    Luig’s mansion is sowieso beter.

  5.   
    I_Eat_Noobsz's avatar

    waz is diz? is diz krap?