Battleborn open beta vanaf vandaag beschikbaar voor alle platformen

PlayStation 4-eigenaren mochten vorige week al proeven van de MOBA-achtige game Battleborn, dankzij de timed exclusive. Vanaf vandaag zijn de andere platformen aan de beurt en kunnen spelers het nu ook tegen elkaar opnemen op de PC en de Xbox One.

De beta bevat twee story missies, twee multiplayer modi en alle 25 karakters. Sommige karakters zullen echter wel vrijgespeeld moeten worden. De beta geeft je ook de kans om de drie leveling-systemen te ervaren. Echter, je vooruitgang gaat niet mee naar de volledige game.

Iedereen die de open beta van Battleborn speelt, zal ook de mogelijkheid krijgen extra skins te winnen door bepaalde uitdagingen te volbrengen. De beta is te spelen tot 18 april op de PlayStation 4, PC en Xbox One. De volledige game verschijnt op 3 mei.

  1.   
    DeAdSeYe's avatar

    Meh, weet niet wat ik ervan moet vinden.

    Ben je een persoon die van grafische pracht houd, dan kan je deze het beste laten liggen. De gameplay voegt helemaal niks nieuws toe, de storyline is gewoon een of andere dungeon look a like gameplay. Monsters doden, dood een baas, monsters doden, dood baas, monsters doden, dood de eindbaas en klaar.

    De PvP was ik ook zo klaar mee, die heb ik naar een aantal minuten afgesloten.

    De humor is ook om te huilen en de stemmen zijn erg irritant.