Ratchet & Clank uitspelen gaat je ongeveer 11 uur kosten

Volgende week verschijnt de nieuwe Ratchet & Clank, een re-imagining van de eerste (gelijknamige) game. De eerste reviews staat online en zijn vooral lovend over het avontuur dat Insomniac Games heeft ontwikkeld.

De ontwikkelaar heeft nu via Twitter een vraag beantwoord die ging over de speelduur van Ratchet & Clank. Het spel is om en nabij in elf uur uit te spelen, maar dan heb je niet alles gedaan en ontdekt. Ga je op zoek naar alle collectibles, wil je alles upgraden en het onderste uit de kan halen, dan ben je nog wel wat extra uurtjes zoet.

Ratchet & Clank verschijnt op 20 april exclusief voor de PlayStation 4 en hou GamersNET in de gaten voor de review!

  1.   
    linksquest's avatar

    11 uur is een mooie tijd, vooral voor een game die niet full price is.

  2.   
    GENERAL_DS's avatar

    Prima tijd idd. Ratchet and Clank heeft ook altijd een hoge replay value door alle collectibles en de Challenge mode (NG+). Maar we zullen het volgende week woensdag zien 🙂

  3.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    Heb vroeger deze game echt helemaal grijs gespeelt, ik ga echt alles in die game uit zoeken

  4.   
    Papachico's avatar

    11 uur om uit te spelen. De dlc van the witcher 3 is al minstens 10 uur haha. En dat voor een tientje. Maar goed, ik ben eerlijk. Ratchet & Clank is wel een super beestenspel. Als kind helemaal naar de klote gespeeld. Misschien dat ik em ooit nog eens koop, mocht tie flink in prijs zijn gedaald.

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    Papachico schreef, "11 uur om uit te spelen. De dlc van the witcher 3 is al minstens 10 uur haha. En dat voor een tientje. Maar goed, ik ben eerlijk. Ratchet & Clank is wel een super beestenspel. Als kind helemaal naar de klote gespeeld. Misschien dat ik em ooit nog eens koop, mocht tie flink in prijs zijn gedaald. "

    Flink dalen het spel gaat maar 40 euro ofzo koste, dus is al flink goedkoper dan andere nieuwe spellen.
    Ik ga hem zeker halen direct bij de release preorder gedaan 😀

  6.   
    mattioza's avatar

    Er zijn games waarvoor je minder tijd nodig had en toch full price waren (remember The Order 1886), ik ga deze game zeker later oppakken.