Uncharted 4 heeft ‘beste begin’ in de geschiedenis van Naughty Dog

De gewelddadige uitbraak van een zombievirus, de hoofdpersoon die bewusteloos wakker wordt in een ontspoorde trein, de vondst van een eeuwenoude schat… de eerste scène van een Naughty Dog-game stelt zelden teleur. De verwachtingen voor het begin van Uncharted 4 zijn dus hooggespannen en communications director Arne Meyer doet daar nu nog een schepje bovenop. Volgens de man heeft Uncharted 4 namelijk het beste begin in de geschiedenis van Naughty Dog.

Dit is een boude uitspraak, want het begin van The Last of Us heeft op veel spelers een onuitwisbare indruk achtergelaten. Toch denkt Meyer dat Naughty Dog zichzelf heeft overtroffen:

In my personal opinion, this is our strongest beginning, opening sequence for games since the Last of Us, which was obviously very emotional. But I think this is probably one of the best opening sequences as well. That feeling of wanting to keep playing and wanting to know where it goes continues the entire game.
Weet Uncharted 4 Meyer’s beloften waar te maken? We weten het over een maand, want Uncharted 4 staat gepland voor een release op 10 mei.

  1.   
    Robinnn123's avatar

    Beter dan het begin van The Last Of Us?
    Nou, dan moeten ze wel van hele goede huizen komen.

    Naughty Dog maakt de verwachtingen wel hoog. Misschien wel iets tè hoog.
    Straks kan het alleen maar tegenvallen.

  2.   
    nielsiebro's avatar

    ze laten echt té veel weten uncharted

  3.   
    gamerfriend01's avatar

    Hoe hoger de verwachtingen hoe meer dat het tegenvalt waarom gewoon niet een game aankondigen plus twee trailers en dan gewoon zwijgen zodat de mensen echt niet kunnen wachten om het te spelen

  4.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    ”Robinnn123″ schreef, "Beter dan het begin van The Last Of Us?
    Nou, dan moeten ze wel van hele goede huizen komen.
    Naughty Dog maakt de verwachtingen wel hoog. Misschien wel iets tè hoog.
    Straks kan het alleen maar tegenvallen."

    Precies mijn eerste gedachten, except het dingetje dat ik wel terecht hoge verwachtingen heb over Uncharted.
    Ik bedoel, c’mon we hebben het hier over Naughty Dog, heeft dat bedrijf ooit teleurgesteld in hun games? 😆

  5.   
    Daniel Z's avatar

    Flinke uitspraak. Ik blijf er nuchter onder, omdat de game toch wel awesome wordt en ik voor mezelf wel bepaal of het zo’n goed begin wordt. The Last of Us had een ijzersterke start, dus we zien wel.

  6.   
    NuckChorris's avatar

    Poe poe. Naughty Dog legt aardig wat druk op zichzelf en Uncharted 4: A Thief’s End. De opening van The Last Of Us is imo een v/d beste in een videogame period. Nou nog een maand wachten met ze allen om deze parel van een game te kunnen spelen. Gaat een lange maand worden. 8)

  7.   
    Leukste's avatar

    Daniel Z schreef, "Flinke uitspraak. Ik blijf er nuchter onder, omdat de game toch wel awesome wordt en ik voor mezelf wel bepaal of het zo’n goed begin wordt."

    Hier ben ik het mee eens.

  8.   
    FireBallz's avatar

    Ze beginnen te lijken op Ubisoft, die hun games ook altijd zo hyped. Nu zijn de verwachtingen hooggespannen, en beter dan het begin van TLOU kan bijna niet, maar ik wil geen voorooredeel hebben.

  9.   
    Rahl's avatar

    Eens met bovenstaande reacties. TLoU-opening valt niet zomaar te overtreffen.

  10.   
    xsall.2000's avatar

    Dat zou wel kicken zijn, alleen jammer dat hij alleen beschibaar is voor de PS4