The Legend of Zelda 3D tribute al uit de lucht gehaald door Nintendo

Drie dagen geleden berichtten we over een unieke The Legend of Zelda 3D tribute. Deze was in speelbaar in je browser, met de nadruk op was. De tribute is namelijk al uit de lucht gehaald door Nintendo.

Bij het openen van de website zelda30tribute.com krijg je, in plaats van de game, een bericht van de makers te zien. In dit bericht komt naar voren dat Nintendo de makers heeft gevraagd om de website te verwijderen vanwege het schenden van auteursrechten.

Nintendo asked us to remove this site for copyright infringement. I guess Zelda30Tribute was a little too pixel perfect ๐Ÿ™‚ We’re sad about that, but we get it. We started this project because we love Nintendo and the joy they have given us throughout the years.
De makers tonen begrip voor het besluit van Nintendo en bedanken de half miljoen gamers die de game hebben gespeeld. Ze beloven het project beschikbaar te maken op Gifthub wanneer alle assets van Nintendo uit de game zijn verwijderd. Het bericht eindigt wederom met een passende quote:
This was not the greatest game in the world, no. This was just a tribute. Thank you Nintendo for the inspiration!

  1.   
    NoobAssPlayer's avatar

    Tenacious D met Tribute is heerlijk. Kunnen ze trouwens niet onderhandelen met ouderwetse Nintendo?

  2.   
    CelestialOhio32's avatar

    Ik vind het wel een mooie reactie van de ontwikkelaars, maar toch een beetje spijtig.
    Wou hem net spelen ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜‰