Gamer haalt letterlijk dansend level 100 in World of Warcraft

Gameontwikkelaars proberen gamers natuurlijk te vermaken met dingen als achievements of trophies. Maar sommige gamers vinden dat niet uitdagend genoeg. Zo zijn er gamers die Dark Souls of Bloodborne uitspelen met een gitaar van Rock Band als controller.

Voor Rudeism was dit echter niet sportief genoeg. Hij besloot daarom te proberen om level 100 te bereiken in World of Warcraft – met twee dansmatten als besturing. Na vijf dagen, elf uur, 48 minuten en 38 seconden aan speeltijd had de beste man eindelijk het maximale level bereikt.

Het is overigens niet de eerste keer dat Rudeism een game uitspeelt op een excentrieke manier: eerder danste hij zijn weg al door Superhot, speelde hij Mirror’s Edge uit met een stuurwiel en gebruikte hij een gitaar om door Portal heen te komen.

Mocht je willen zien hoe hij het maximale level in World of Warcraft heeft bereikt, check dan zijn laatste Twitch-stream.

 1.   
  Jerry97's avatar

  Hahaha geweldig.

 2.   
  RikZonderC's avatar

  Dit vergt een goede conditie volgens mij…

 3.   
  mastertje's avatar

  Haha dat is dan wel mooi gedaan.
  Maar is dat levelen zo ongelooflijk verkort? Toen ik speelde deed ik er echt eeuwig over om 60 a 70 te halen 😆 Of ik speelde verkeerd

 4.   
  Thijs.'s avatar

  met heirlooms gaat het allemaal een stuk sneller.