Gamersnet.nl

Heb jij interesse in een PlayStation 4K of Xbox 1.5? | Poll

De game-industrie staat niet stil, waardoor gamers op elk moment van de dag genoeg gespreksmateriaal hebben. Maar net als elk organisme dat gezegend is met een brein verschillen gamers vaak van mening, dus discussiëren ze heel wat af. Elke maand geeft GamersNET al die mensen de mogelijkheid om zich helemaal uit te leven en hun ongezouten, ongecensureerde en keiharde mening te geven over een nieuwe poll, zelfs al mondt dit soms uit in felle discussies waarbij bloed niet wordt geschuwd. Maar eerst blikken we even terug op de poll van vorige keer, om te kijken welke partij deze keer de overhand had.

2016 is het jaar van de Virtual Reality. De Oculus Rift, HTC Vive en PlayStation VR; ze verschijnen allemaal in dit jaar. Wij waren benieuwd welke VR-bril op het meeste interesse kon rekenen en de meningen onder de GamersNET-bezoekers waren verdeeld. De HTC Vive kon op het meeste stemmen rekenen, terwijl de PlayStation VR, Oculus Rift of simpelweg geen interesse op gepaste afstand volgden.

Thomsnov:

ik stem zeker op de Playstation VR want ik heb zelf een playstation. Ik vind ook het design van de PlayStation VR veel mooier dan de HTC Vive. En nee ik weet dat je een Virtual Reality bril niet koopt om ermee in de trein te zitten maar alsnog vind ik het wel fijn dat de dingen die ik koop er wel goed uitzien. Ook vind ik de prijs veel aantrekkelijker. Kortom ik vind overduidelijk dat PlayStation VR voor mij de beste koop is. Ik weet eigenlijk niet echt of ik de VR bril wel ga nemen. Zo ja neem ik de PlayStation VR.
23tygo:
Zeker de HTC vive. Het is naar mijn mening gewoon de beste headset maar dan ook meteen het duurste. Heb wat demo’s op YouTube gezien en het ziet er echt heel vet uit. Maar het is nog allemaal te duur en dat snap ik ook wel.
Ikspeelnooitpokemon:
Heb voorlopig nog geen interesse of de hardware om het überhaupt te kunnen overwegen.
Check CrewGrounds voor de meningen van de GamersNET-redacteuren.

Nieuwe stelling
De afgelopen weken zijn er diverse geruchten over de PlayStation 4K naar buiten gekomen, een soort PlayStation 4,5 die ondersteuning moet bieden voor 4K-films en mogelijk ook games beter kan draaien. Hoewel Microsoft vooralsnog terughoudend reageert, is de mogelijkheid voor een ‘Xbox 1.5’ nog niet volledig uitgewist. De geruchten over een PlayStation 4K en/of Xbox 1.5 zijn vooralsnog met flink wat kritiek ontvangen en dus zijn wij benieuwd hoe jullie hierover denken, de nieuwe poll luidt dan ook als volgt:

Heb jij interesse in een PlayStation 4K of Xbox 1.5?

Laat het ons weten door op de poll te stemmen en vergeet niet hieronder een reactie achter te laten. Misschien verschijnt jouw mening dan wel in het volgende GamersNET Poll-artikel! Alvast bedankt voor het stemmen, wij zijn benieuwd naar de uitslag.