Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

De slechtste stellingen! | Hot Koffie Show #100

We hadden nooit gedacht maar we hebben het gered! Aflevering 100 van de Tom & Peters Hot Koffie Show! We behandelen de slechtste stellingen uit de geschiedenis van onze show en hopen dat jullie daarvan genieten.

  1.   
    gamerfriend01's avatar

    Nieuwe stelling microsoft moet een handheld uitbrengen om te concurreren met de ds en ps vita ( alleen ds dus, ps vita is brol) 8)

  2.   
    janjan1717's avatar

    stelling: je moet gewoon je digitale games en dlc weer kunnen doorverkopen!

  3.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Het meervoud van PokΓ©mon is Pokeymans. Ik kan het weten.

  4.   
    RikZonderC's avatar

    Ik wil altijd graag meezingen met de begintune maar ik ben zeg maar niet zo’n multitask talent.

  5.   
    mattioza's avatar

    Haha ik heb ze alle 100 gezien. Ga zo door, leuk item! πŸ™‚

    Stelling: Er moeten game opleidingsdagen komen voor game journalisten. (dat mensen minstens de basis leren kennen van games dat niet in meteen hun straatje past en beetje de geschiedenis van games voor de jongere/beginnende game journalisten. Geen kritiek @ Gamersnet πŸ˜€ )

  6.   
    Noice!'s avatar

    Stelling: toen Tom Peter een kus op het voorhoofd gaf, sprong Peter’s welbekende Vesuvius naast Tom’s lippen alwaar hij een vrouwtje vond en waar hij zich nu voor eeuwig wil vestigen.

  7.   
    petiertje's avatar

    Van mij mag de Hot koffie show blijven, vind het een van de leukste items op GN.
    Paar ideetjes;

    Laat site bezoekers game reviews schrijven (gewoon een max. aantal worden aan koppelen), en behandel de review/game. (kunnen ook oudere games zijn, niet iedereen heeft alles gespeeld, en bied nieuw perspectief. Het is wel spoiler gevoelig, maar dat kan je als voorwaarde aangeven dat er geen spoilers in mogen zitten oid. of een minimale ‘leeftijd’ van de game aangeven zodat het geen games zijn die de helft nog aan het downloaden/installeren is.

    Bezoekers krijgen een ‘opdracht’ van jullie, tijdens de week die volgt kan de community deze behandelen/oplossen/etc. en nieuwe opdrachten aandragen voor de volgende week. Of andersom, dat jullie een opdracht krijgen van de community en die in de week behandelen/oplossen/etc. (kan je ook zelf kiezen welke je het makkelijkst vind πŸ˜‰ ) Noem het: ‘Design the whine’ (knipoog naar een andere drank waar je het ook warm van kunt krijgen).

    Laat de community een episodisch(e) game/verhaal ‘schrijven’, heb daar een keer op BSN meegedaan, en dat was hilarisch πŸ™‚ met bijvoorbeeld maximaal 8 woorden per episode, en dan met props (weet niet of jullie die (genoeg) hebben) het verhaal behandelen oid.

    Het is ietwat ver gezocht allemaal geloof ik, maar ik ben al meer dan 19 na mijn wekker en een dag werken dit aan het typen, dus ben niet meer op mijn scherpst πŸ™‚ maar ik heb geprobeerd iets te bedenken met input van de GN-ers. wel zo leuk als er veel activiteit op de site is denk ik πŸ˜‰ . Ik hoop dat het buiten de box genoeg is, en, als je het niets vind, (zeer waarschijnlijk πŸ˜‰ ) een ideetje krijgt voor een eventuele alternatieve invulling van de hot koffie show.

    sorry, geen stelling dit keer, mijn hersenen slapen al een beetje geloof ik:) Wel leuk om sommige stellingen te horen, er zitten echte geniΓ«n tussen πŸ™‚

  8.   
    Thomsnov's avatar

    Stelling: Sokken met rode bolletjes zijn echt zo januari 2016. Tom loopt achter. Komop Tom fix je shit.

  9.   
    Thomsnov's avatar

    Maar ik vind dat de hot koffie show moet doorgaan

  10.   
    mheiden21's avatar

    Ik voel een Tom & Peter’s Ditjes en Datjes Show aankomen πŸ˜› Maar to the point het zou jammer zijn als de HKS stopt, het is toch wel vaste prik elke week om ernaar te kijken.

  11.   
    Riddle-me-this's avatar

    Hilarische aflevering! Wat mij betreft mogen jullie doorgaan! Misschien kunnen jullie het bijv. gaan hebben over ethiek en moraal in games?

  12.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    Gn Radio in plaats van Vrijdag naar Maandag dan bespreek je niet de afgelopen week maar juist de verwachting van de komende week dan draai je GN Radio gewoon om πŸ˜‰

  13.   
    AtomicDogg's avatar

    Ik moest lachen!

  14.   
    _BeefCake99_'s avatar

    Stelling: pandaknuffels zijn niet relevant in de hardloop industrie.
    Ps. Ik hoop dat dit dinsdag is opgenomen want toen had je die sokken ook al aan.

  15.   
    PSPfreaky's avatar

    sebastiaanwwe/Misterwwe schreef, "Gn Radio in plaats van Vrijdag naar Maandag dan bespreek je niet de afgelopen week maar juist de verwachting van de komende week dan draai je GN Radio gewoon om ;)"

    Dan raken ze waarschijnlijk veel kijkers kwijt. Als dit zou gebeuren ga ik er ook niet meer naar kijken.

    In GN Radio van vorige week hadden Tom en Lennart een discussie over Planet Coaster vs RollerCoaster Tycoon World. Is het niet iets om meer zulke discussies te gaan houden? Ik vind het leuk om zulke discussies aan te horen.

  16.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    PSPfreaky schreef, "

    ”sebastiaanwwe/Misterwwe” schreef, "Gn Radio in plaats van Vrijdag naar Maandag dan bespreek je niet de afgelopen week maar juist de verwachting van de komende week dan draai je GN Radio gewoon om ;)"

    Dan raken ze waarschijnlijk veel kijkers kwijt. Als dit zou gebeuren ga ik er ook niet meer naar kijken.
    In GN Radio van vorige week hadden Tom en Lennart een discussie over Planet Coaster vs RollerCoaster Tycoon World. Is het niet iets om meer zulke discussies te gaan houden? Ik vind het leuk om zulke discussies aan te horen."

    Anders moeten ze een debat houden met ongeveer 4 man droppen we allemaal een stelling en dan hebben ze daar een dissucsie over.

    Maar wat GN Radio betreft die kijkers aantal zullen ze zo ongeveer wel weer het zelfde worden als ze gaan veranderen van dag en een dissucsie voeren doen ze 9 van de 10 keer ook wel πŸ˜‰

  17.   
    TheNerdNL's avatar

    Meschien is het een iedee dat mensen van de GN cumunity mee mogen debateren πŸ˜› over stellingen. niet elke aflevering maar om de zoveel afleveringen. Een beetje als op de vriendendag. 8)

  18.   
    Tom's avatar

    Is er niet altijd de mogelijkheid om mee te praten? Daarom vragen we ook naar reacties van jullie: op die manier praten de kijkers ook een beetje mee.

    Wat betreft GamersNET Radio verplaatsen, dat zie ik niet zitten. In plaats van het nieuws analyseren, proberen het te voorspellen, lijkt mij een beetje tΓ© Astro TV. Plus, de livestream is fijn op vrijdag, met de losse podcast voor het weekend. Zo hebben we het altijd gedaan en zo is het ook het haalbaarst. Geen reden om dat te veranderen.

  19.   
    NietNickMeneer's avatar

    Stelling een piemel is geen vagina…. xD

  20.   
    Petor's avatar

    NietNickMeneer schreef, "Stelling een piemel is geen vagina…. xD"

    Nick gedraag je!

  21.   
    King Bowser's avatar

    Oh boy. Dit liedje blijft dus weer de hele dag in mijn hoofd zitten. Liep hem laatst ook al te zingen -_- Stop eens met die catchy songs te maken A.U.B πŸ˜›

  22.   
    darroox's avatar

    Het zou mooi zijn als jullie E3 kaarten weggeven dan komen er ook gewone “journalisten” en is het weer wat voller. Het is mijn wens om nog eens de E3 live te zien. 8) πŸ˜†

  23.   
    Tom's avatar

    darroox schreef, "Het zou mooi zijn als jullie E3 kaarten weggeven dan komen er ook gewone “journalisten” en is het weer wat voller. Het is mijn wens om nog eens de E3 live te zien. 8) πŸ˜† "

    E3-kaarten kun je niet zo maar weggeven. Je moet je entree eigenlijk verdienen door aan te tonen dat je een professional bent op het gebied van gaming. Dus ofwel een woordvoerder van een gigantisch inkoopbedrijf of redacteur voor een gerenommeerd medium in de games. Bovendien zou je dan ook nog eens je eigen vlucht en verblijf voor Los Angeles moeten betalen, aangezien wij niet loaded genoeg zijn om zo maar wat extra mensen mee te nemen op die reis.

    Wel leuk verzoek, maar simpelweg niet mogelijk. πŸ˜‰