Releasedatum Final Fantasy XV bekendgemaakt

Het is dan ein-de-lijk zover. Square Enix heeft afgelopen (voor ons) nacht op het Final Fantasy XV Uncovered-evenement de releasedatum aangekondigd! De nieuwste telg in de reeks die al ver terug gaat zal vanaf 30 september te spelen zijn op de Xbox One en de PlayStation 4.

Voor de echte spaarders onder ons is het ook juichen geblazen. Een game als deze gaat natuurlijk niet zonder een collectors editie. Square Enix heeft twee verschillende versies aangekondigd, namelijk de Deluxe Edition en de Ultimate Collectors Edition. De eerste bevat een steelbook-hoes, een bonus outfit, een extra wapen en een nieuwe skin voor Noctis’ auto. De Ultimate Edition bevat hetzelfde als de Deluxe, maar voegt daar nog een hardcover artbook bij, de soundtrack, en een beeld van Noctis. Van de laatste zijn er maar 30.000! Dus als je die wilt moet je snel naar de online winkel van Square Enix zelf gaan.

  1.   
    Leukste's avatar

    Ik was bereid om wel wat meer neer te leggen voor de game. Maar €269,99 voor de Ultimate Edition is gewoon belachelijk. Dan maar gewoon de Day One Edition.