Lennart en Tom over RCT World vs. Planet Coaster en meer! | GamersNET Radio #308


Ook al is Peter nét terug van vakantie, moet hij zich toch klaarmaken voor een weekend met de GamersNET Tuktuk op Dutch Comic Con! Daarom zijn het Lennart en Tom die GamersNET Radio op zich nemen, inmiddels aflevering 308 alweer. Met deze week aandacht voor een mogelijke PlayStation 4.5, de ophef rondom Quantum Break en bespreken de heren hun ervaringen met Fallout 4: Automatron!

Ook passeert ander groot game-nieuws de revue en analyseren de Brabo’s erop los. Wat kunnen we verwachten voor Minecraft: Story Mode en in hoeverre waren de geruchten rondom Red Dead Redemption 2 eigenlijk te vertrouwen?

Daarnaast is de Skype-verbinding ook weer gerepareerd en kunnen enthousiaste luisteraars wederom live inbellen! Zo mag onze eigen YouTuber RikZonderC uitleggen waarom de Nederlandse community tegenwoordig zo gefocust is op drama en ongein…


GamersNET RADIO is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is vanaf zaterdag terug te kijken/luisteren via GamersNET. Wordt ook lid van de podcast via iTunes om de show direct als audio binnen te halen!

Jullie mening is belangrijk en die draagt zeker bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar [email protected]. Wij behandelen jullie verhalen, meningen en ervaringen maar al te graag!

[radio]Luister hier naar aflevering 308 van GamersNET RADIO![/radio]

  1.   
    PSPfreaky's avatar

    Even GN Radio terug gekeken voor alleen RCTW vs Planet Coaster. Lennart, geloof me… Heel veel mensen denken zoals jij nu denkt. RollerCoaster Tycoon is echt vet, maar wat als de game totaal niks met z’n voorgangers te maken heeft? Ze hebben een nieuwe ontwikkelaar die geen verstand heeft van pretpark games. Dan is het toch geen RollerCoaster Tycoon meer? Ja, ze hebben de RCT naam en Atari als uitgever, maar dat is ook echt hetzelfde gebleven. Gamers gaan echt teleurgesteld raken in RCTW. Atari gebruikt deze game alleen om cash te verdienen, omdat ze financieel er gewoon kut voor staan. Niks meer en niks minder.

    Toen kwam Frontier (maker RCT2 DLC’s en RCT3) met Planet Coaster en gooide dus roet in het eten voor Atari, die ff veel geld dacht te verdienen. De final game van RCTW stond gepland voor december 2015 (en vervolgens early 2016) en NU komen ze er pas mee dat de game nog geen eens af is, wat de fans (en Planet Coaster fans) al lang wisten. Zonder feedback op de eerste bèta weekend zou RCTW al zeker 3 maanden uit zijn als ‘final game’.

    Frontier heeft al gewoon zoveel ervaring met zulke games dat ze eigenlijk deze strijd al gewonnen hebben. Zelf heb ik beide games al gespeeld (Planet Coaster als alpha game en RCTW als bèta game) en ik kan niet anders zeggen dat RCTW gewoon niet gaat tippen aan Planet Coaster. De alpha van Planet Coaster heeft al een hele stabiele basis en heeft zoveel mogelijkheden die RCTW niet gaat hebben of achteraf van Planet Coaster zal gaan kopiëren.

    Laat RCTW gewoon links liggen en pak Planet Coaster op, zoals Tom ook al soort van aan gaf, want dat zal overduidelijk de winnaar worden in deze strijd.

    En nu ga ik slapen 😀 😛

  2.   
    Zeeha's avatar

    Zalig duo!!

  3.   
    papa-sef's avatar

    15 , 16, 17 🎶