Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Te weinig aandacht voor eSports? | Hot Koffie Show #99

Hoewel de Hot Koffie Show vorige week nog voortzette Skype-vorm, laten we Peter deze week echt even met rust. Daarom schuift ook onze nieuwe aanwinst Marcel eens aan voor de Hot Koffie Show. En dat kon natuurlijk over niets anders gaan dan eSports. Wordt het niet eens tijd dat Nederland daarop inhaakt?

  1.   
    mheiden21's avatar

    Waarom ik geen Esports kijk….nja ik vind het simpelweg niet leuk om naar te kijken. Ik voel die vibe en hype niet bij esports. Ik denk eigenlijk dat wij Nederlanders te nuchter zijn wat betreft esports om het groot en happening te hebben zoals in andere landen.

  2.   
    Turk–Life's avatar

    Stelling:

    ‘Als we voor ps4k een nieuwe console moeten kopen dan is dat oplichterij (naaistreek). Als ze zouden werken aan een PS5 met nog allerlei anderen vernieuwingen erbij dan zal men het sneller tolereren.’

  3.   
    Dr_Oetlul's avatar

    Nog maar drie afleveringen en ik heb alle hot koffie shows in 1.5 week gezien (op youtube :P)

  4.   
    Petor's avatar

    Wat ver! Gefeliciteerd heer Oet!

    Wel voortaan op GN kijken he ๐Ÿ˜‰

  5.   
    Dr_Oetlul's avatar

    Update: alles bekeken nu! ๐Ÿ™‚

  6.   
    MikeGevers's avatar

    Deze Hot Koffie Show is al meteen verouderd: Fabian Diepstraten, bekend van Fnatic, haalt de krant. ๐Ÿ˜‰

    Overigens denk ik dat Thomsnov juist bedoelde wat jullie zeggen: als je kijkt naar het hoge niveau van Nederlandse eSporters, is het vreemd dat we er zo weinig aandacht aan besteden.

    Zelf kijk ik geen eSports omdat ik veelal niets van die games snap. Ik volg het hele gebeuren rond LoL en CS:GO niet, omdat ik geen enkele band heb met die games. Om mijn kennis te illustreren: ik weet nog net wat een Pentakill is, maar alleen omdat ik weet wat “Penta” en “Kill” los betekenen ๐Ÿ˜›

    En @Dr_Oetlul: hou dat vast! 8)

  7.   
    TinusGN's avatar

    ESpotrs KreyGasm

  8.   
    TinusGN's avatar

    Kut typaids *ESports

  9.   
    SyRzVision's avatar

    zelf vind ik bv CWL heel leuk om te kijken

  10.   
    Tom 2.0's avatar

    Reden waarom ik geen eSports kijk? Ik begrijp geen hol van wat er gebeurt. Misschien ben ik gewoon een casual peasant (met een monster PC), dat kan. Er zijn vrienden van mij die het wel leuk vinden. Ik denk dat ik Rocket League wel zou volgen, simpelweg omdat ik dat zelf speel en het gewoon begrijpelijk is voor een buitenstaander. Overigens complimentje voor Marcel, hij is iets minder ‘edgy’ dan Peter op de camera, maar daarmee wel sympathieker ongeacht je mening van het onderwerp.

  11.   
    NoobAssPlayer's avatar

    Bij het zien van het woordje sports schiet ik een beetje in de stress en trek ik snel een zak chips open

  12.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    ik doe mee aan de giveaway van die plant op de achtergrond

  13.   
    Thomsnov's avatar

    Ik bedoelde juist dat de verhouding eSports kijkers in Nederland en de spelers niet goed is. Maar nog steeds heel erg bedankt voor het behandelen van mijn stelling. Thanks

  14.   
    mattioza's avatar

    Waarom ik (nog) geen e-sports kijk is dezelfde als in de vorige reacties, de games liggen mij totaal niet. Maar daar komt gelukkig verandering in met het aankomende Rocket League toernooi, lekker toegankelijk om naar de kijken (je hebt er geen voorkennis bij nodig, wat bij de standaard MOBA bv. het geval is). Ik hoop dan ook dat er in de toekomst originele e-sport games bijkomen.

  15.   
    Zultkop's avatar

    veel mensen zijn onnozelen die alleen maar games spelen dat zij het leuk vinden (tijdverdrijf) maar zij verdiepen zich niet in het gamen zelf. de technisch aspect. esport is voor diehard gamers met veel kennis en echte vaardigheden.

    stelling: energie dranken zouden niet meer gamers moeten sponsoren aangezien zij zo een ongezonde levenstijl aanmoedigen. (kijk naar overgewicht bij veel gamers)

  16.   
    zowilco's avatar

    stelling wat vindrn jullie ocer rollercoster word gedoe

  17.   
    zowilco's avatar

    stelling wat vinden jullie van het gedoe met rollercoaster World