Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Microsoft Display Dock: van je smartphone een ‘pc’ maken? | GamersNET Gear

Microsoft probeert iets nieuws met de laatste generatie Windows Phones: met behulp van het Display Dock functioneert je smartphone ineens als een ‘volwaardig’ Windows 10-systeem. Is het de redding voor het mobiele platform of blijft het bij een gimmick? Onze Tom en Lennart bespreken het in deze nieuwe GamersNET Gear!

 1.   
  supperbam's avatar

  hmm. de gamersnet Windows phone app crashte constant toen ik nog een wp had ๐Ÿ˜‰ leuke gadget behandelt! ๐Ÿ™‚

 2.   
  Thomsnov's avatar

  Cool ding. Ik denk nu echt dat de hele wereld nu Microsoft gaat kopen

 3.   
  gk_douwe's avatar

  cool

 4.   
  iDraxo's avatar

  dat beeldscherm kreeg ik voor me verjaardag xd hah lol

 5.   
  Flapjack's avatar

  flut.

 6.   
  Bram_M99's avatar

  Lijkt me grappig om even te doen maar niks revolutionairs aangezien het enorm beperkt is.

 7.   
  Tom's avatar

  Echt precies dat, Bram. Microsofts Display Dock zou je alleen gebruiken uit pure noodzaak, omdat je geen pc hebt om op te werken bijvoorbeeld. Het idee is verder leuk, maar voorlopig is het erg specifiek en nog niet echt enorm goed ondersteund.

 8.   
  mheiden21's avatar

  Windows phone en aanverwante artikelen zie ik meer als zakelijk gebruik mede door de functionaliteit en het gemis van de populaire apps. Voor prive kan je beter uitwijken naar Android of IOS.

 9.   
  morkop006's avatar

  Dit kan wel wat worden. Zeker als ze x86 (intel atoms, wat ze zeker kunnen) in windows phone’s gaan stoppen. Dan kunnen je gewoon echte pc programma installeren. Dan zou je een volwaardige win 10 pc kunnen maken, in telefoon formaat. In tablet hadden ze eerst windows RT. Nu maken ze van alle tablet (met x86) volwaardige windows tablets, en dat werkt zeer goed (Steam op je tablet yay). De voorspellingen voor windows tablets zien er dan ook nu goed uit (http://www.statista.com/statistics/272446/global-market-share-held-by-tablet-operating-systems/). Wellicht dat ze dit ook met de phone kunnen doen, ideaal voor werk.

 10.   
  NietNickMeneer's avatar

  Lennart heb jij ruzie gehad of heeft Tom je een zuigzoen gegeven xD

 11.   
  Eon's avatar

  Dit heeft erg veel potentieel. Op mijn werk is vrijwel alles virtueel en is een device met browser en internet voldoende om alles te kunnen. Als MS zo doorgaat denk ik dat we over een paar jaar 1000en computers kunnen afvoeren, iedereen een elefoon en dock yeah!

 12.   
  QTxJess's avatar

  KIJK MAM IK BEN IN EEN VIDEO

 13.   
  huntedjohan's avatar

  Tom schreef, "Echt precies dat, Bram. Microsofts Display Dock zou je alleen gebruiken uit pure noodzaak, omdat je geen pc hebt om op te werken bijvoorbeeld. Het idee is verder leuk, maar voorlopig is het erg specifiek en nog niet echt enorm goed ondersteund. "

  als je het puur voor prive mensen bekijk is het idd pure noodzaak of voor de hobby, maar bedrijfsmatig heb je hier echt wel veel aan. je kun als vertegenwoordiger nu zonder laptop of tablet op pad, je kom bij de klant, sluit je telefoon aan op een willekeurig beeldscherm en je heb alles bij de hand.

 14.   
  Sjouke Hoogland's avatar

  Lennart, die opmerking over Noord Friesland doet mij pijn. ๐Ÿ˜ฅ

  Hier lopen we gewoon rond met Android <3.