Eerste gameplay-beelden Pokémon Go zijn uit de doeken

Even leek het niet helemaal lekker te gaan met de ontwikkeling van Pokémon Go, zo werd bijvoorbeeld recentelijk nog een persconferentie geschrapt op het laatste moment. Maar, geen zorgen: ontwikkelstudio Niantic herpakt zichzelf en heeft zelfs een uitgebreid vragenpanel op cultuurfestival SXSW (South By South-West) achter de rug. De grote verrassing? Niantics CEO, John Hanke, kwam uit het niets op de proppen met de eerste gameplay-beelden van Pokémon Go en een aanwezige held uploadde een deel van de demonstratie.

Onderstaande video van het panel verscheen op YouTube en dat geef ons de kans alvast een blik te krijgen op hoe de veelbelovende Pokémon-game voor smartphones er straks uit gaat zien…


Pokémon Go was uiteraard al bij diens aankondiging voorzien van een mooie, filmische trailer, maar van echte in-game opnames van het spel konden we tot dusver niet spreken. Zijn deze nieuwe beelden een beetje naar jou smaak, en wordt je al warm voor het jagen op Pokémon aan de hand van je iPhone of Android? Wij zijn benieuwd of jij al klaar bent een mobiele Pokémon-baas te worden!

  1.   
    Callofdeepak's avatar

    Hey pokemon kan niet wachten

  2.   
    angelaachan's avatar

    Dat was zeeer verrassend inderdaad… Ik ben HEUL benieuwd!

  3.   
    Puddingboom's avatar

    Hopen op een iets duidelijkere gameplay soon.

  4.   
    papa-sef's avatar

    gotta catch em’ all

  5.   
    NoobAssPlayer's avatar

    Moet nog een hoop aan gebeuren als ik het zo zie

  6.   
    King Bowser's avatar

    Zit ik dan weer, met mijn Windows phone -_- Heel goed hoor, anders laten jullie de gamers met een Nokia gewoon weer lekker barsten. Scoor je echt geen punten mee i.m.o.

  7.   
    Rijstekorrel's avatar

    Hopelijk binnenkort nog wat betere gameplay

  8.   
    Koenboy1304's avatar

    :OOOOOOOO dat ziet er echt al nice uit, kan niet wachten tot het uit komt 😀

  9.   
    Kamelot2's avatar

    Wacht ff. Moet je nou alleen maar pokeballs gooien? Geen gevechten ofzo? Want als je alleen maar pokeballs kan gooien dan is het na uur afgedaan lijkt mij. Ik zou mij dood vervelen. Hoop dat er wat leuks bij komt.

  10.   
    iDraxo's avatar

    lijkt me vet

  11.   
    ronineter's avatar

    ik Hoop gewoon wel stiekem dat je, je starter pokemon moet krijgen door er een met je vuisten in elkaar te slaan. Dat kan gewoon hilarische beelden op leveren van een persoon die in de lucht staat te meppen.

  12.   
    Ralph P Scene's avatar

    Vergeleken met de trailer is dit echt ruk..

  13.   
    TinusGN's avatar

    Ziet er wel leuk uit, had er meer an verwacht

  14.   
    PimMaagdenberg's avatar

    Hier heb je toch nie zo veel aan? Je loopt gewoon rond en opeens spawnt er een pokemon waar je een bal naar moet gooien. Hopelijk heeft het meer functies

  15.   
    jelte23's avatar

    Ik weet niet wat ik er precies van moet vinden. Het ziet er niet uit zoals ik het had verwacht.

  16.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    King Bowser schreef, "Zit ik dan weer, met mijn Windows phone -_- Heel goed hoor, anders laten jullie de gamers met een Nokia gewoon weer lekker barsten. Scoor je echt geen punten mee i.m.o."

    Koop dan een fatsoenlijke telefoon 😡

  17.   
    Sjouke Hoogland's avatar

    Vet!