Telltale sluit Superman-game niet uit

Later dit jaar komt Telltale met zijn eigen Batman-game op de proppen. Betekent dit dat de Amerikaanse ontwikkelaar zich in de toekomst ook zal wagen “die andere grote superheld” uit het DC-universum? Executive producer TQ Jefferson sluit niets uit.

In een interview op South by Southwest vertelt Jefferson dat de persoonlijkheid van Superman goed bij Telltale past. Clark Kent is iemand die regelmatig lastige keuzes moet maken en daarmee past hij perfect bij Telltale:

Everything’s possible. One of the things that makes Superman so interesting is that he makes “life or death” choices every day. He makes messy choices with consequences, and “messy choices with consequences” is right in Telltale’s wheelhouse.
Zou jij een Telltale-game willen van de Man of Steel? Laat het ons weten in de reacties!

  1.   
    JButter's avatar

    Dat lijkt me wel heel tof, maar zorg eerst een beetje dat de series die nu lopen goed en binnen korte tijd afgesloten worden. Maak dan The Walking Dead Seizoen 3 en die Batman game heel tof, en laten wij dan maar eens kijken of er ruimte is voor een Superman game. ๐Ÿ˜›

  2.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    Telltale maakt fantastische games, erg vermakelijk en ook leuk om met je vriendin te doen. Batman is echt de bom maar superman? Ik weet zeker dat telltale het interessant kan maken maar superman blijft hoe dan ook lame ๐Ÿ˜›

  3.   
    tijn80's avatar

    STRAIGHT FLUSH schreef, "Telltale maakt fantastische games, erg vermakelijk en ook leuk om met je vriendin te doen. Batman is echt de bom maar superman? Ik weet zeker dat telltale het interessant kan maken maar superman blijft hoe dan ook lame ๐Ÿ˜› "

    Ze zeggen niet voor niets: Be all you can be. But if you can be Batman, be batman. ๐Ÿ˜‰