Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

De capture cards van AVerMedia: een alternatief voor Elgato? | GamersNET Gear

Steeds meer gamers willen aan de slag met het opnemen of live uitzenden van hun eigen ervaringen in spellen. Als het dan console-games betreft, is vaak een ‘capture card’ zoals de Elgato benodigd. Maar wat blijkt? Er zijn goedkopere en betere alternatieven, zoals de kaarten van AVerMedia.

In deze GamersNET Gear proberen we iets nieuws en bespreken we AVerMedia’s Live Gamer Extreme en de LGP Lite. Wat voor kwaliteit opnames bieden ze tegen welke prijs? En weten ze de grote concurrent, Elgato, af te troeven? Tom en Peter bespreken het in deze video.

 1.   
  Thomsnov's avatar

  ik zou zeker gaan voor avermedia
  1 goedkoper
  2 meer opties
  3 toegankelijker
  4 GOEDKOPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2.   
  iDraxo's avatar

  ik heb zelf een roxio game cap HD pro en die werkt ook fijn ! mij maakt het eigenlijk niet uit welke capture card ik heb ik ben al blij als hij kan opnemen in 720 P xd

 3.   
  Leukste's avatar

  Toch wel goed dat er meer concurrentie komt in dit segment. Dat kan alleen maar voordeliger uitpakken voor de gamer/streamer.

 4.   
  Tom's avatar

  Toevallig, ik heb ook vrij lang gewerkt met de Roxio Game Cap HD Pro. Die deed het een aardige poos nog goed, maar de software/firmware kon nog wel eens instabiel zijn. Dat mag ik wel aan AVerMedia’s LGX met name: die heeft een duidelijk en snel stuurprogramma, plus genoeg (native) ondersteuning bij nieuwe streamsoftware.

 5.   
  AtomicDogg's avatar

  Ik weet wel welke magnetron brownie sowieso niet goed is voor je gamesessie, degene die jij met Daniel hebt gemaakt tijdens de GNR Marathon 😉