Automatron-uitbreiding Fallout 4 verschijnt 22 maart

We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar de het eerste DLC-pakket voor Fallout 4 is bijna daar! Bethesda heeft aangekondigd dat de Automatron volgende week, 22 maart, verschijnt voor pc, Xbox One en PlayStation 4, en zal zonder Season Pass 9,99 euro kosten.

Het verhaal van Automatron draait om het feit dat de mysterieuze Mechanist een horde kwaadaardige robots de Commonwealth heeft ingestuurd. Aan jou de taak om ze op te sporen en hun onderdelen te stelen, zodat je zelf je eigen robotcompanions kunt verbeteren. De update bevat honderden verschillende mods: van ledematen en armor, tot vaardigheden, wapens en zelfs stemmen!

Ook bevat Automatron een aantal nieuwe achievements:

Robot Hunter (20 Points)

 • Unlock 10 Robot Mods

  Restoring Order (20 Points)

 • Complete “Restoring Order”

  Mechanical Menace (20 Points)

 • Complete “Mechanical Menace”

  The Most Toys (20 Points)

 • Build 10 Robot Mods

  Headhunting (20 Points)

 • Complete “Headhunting”

  1.   
   Rexmocca's avatar

   Hoe meer fallout, hoe beter. Ik had er nooit van gehoord sinds de release van 4, maar ik heb het op YT gezien en vond het een super game!

  2.   
   Tom's avatar

   Ben zelf geen enorm fan van de robots in Fallout (laat die perks ook altijd lekker links, gewoon neerpoffen dat gespuis), maar alsnog geldt inderdaad: meer Fallout is altijd een goede zaak. Dan is er tenminste weer even wat motivatie om terug te duiken in de nu wat leeggeplunderde Commonwealth…