Tranen voor Lionhead en twijfel voor E3 met Daniël en Tom! | GamersNET RADIO #306


Peter is van huis en dat betekent dat het aan Tom en Daniël is om aflevering #306 van GamersNET RADIO af te leveren. De heren bespreken de week en hun belevingen in de games zoals gebruikelijk, met de oude, vertrouwde uitloop die het duo altijd heeft gekenmerkt. Verwacht bakken discussie en gewauwel over onder meer de nieuwe Call of Duty, het sluiten van Fable-studio Lionhead en de vele afzeggingen voor de E3 van dit jaar…

Daarnaast bespreken we meer game-nieuws, maakt Hans Otjes een opwachting met zijn nieuwe hit ”Ik wil bij de Division” en bespreken de heren hun reviewprocessen van respectievelijk Tom Clancy’s The Division en Hitman.


GamersNET RADIO is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is vanaf zaterdag terug te kijken/luisteren via GamersNET. Wordt ook lid van de podcast via iTunes om de show direct als audio binnen te halen!

Jullie mening is belangrijk en die draagt zeker bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar [email protected]. Wij behandelen jullie verhalen, meningen en ervaringen maar al te graag!

[radio]Luister hier naar aflevering 306 van GamersNET RADIO![/radio]

  1.   
    Leukste's avatar

    22:24 Dus de kogel is door de kerk. Nice, we gaan het beleven.
    Met GamersNET op locatie heb ik nog wel vertrouwen in een goede afloop.

    RIP Lionhead. We hebben genoten van jullie games (met name de Fable reeks). Het lijkt echter tijd om verder te gaan.
    Hopelijk vinden de mensen daar snel een nieuwe baan.

  2.   
    MikeGevers's avatar

    Wat de flightstick betreft: Wikipedia legt uit wat Hotas is 😛