Zo ziet een max-level personage in The Division eruit

The Division ligt pas sinds dinsdag in de winkels, maar een die-hard gamer heeft nu al level 30 bereikt. In onderstaande video toont hij hoe zijn personage eruitziet.

Een level 30-personage heeft alle high-stat gear en wapens in zijn arsenaal. Ook zijn alle talent slots beschikbaar. Ubisoft gaf echter eerder al aan dat het bereiken van level 30 slechts het begin is. De Dark Zone transformeert namelijk volledig en daardoor zijn er compleet nieuwe avonturen te bereiken.

Heb jij The Division al en zo ja, welk level heb je inmiddels bereikt? Laat het ons weten in de reacties!

  1.   
    gamerfriend01's avatar

    Level 8 haha nog niet zoveel gespeeld

  2.   
    Tom's avatar

    Doordat ik veel gespeeld heb met mensen ver boven mijn level (op stream met name), kreeg ik dikkere EXP pay-outs dan normaal. Dan kun je twee uur lang niet echt fijn meewerken in het team, maar zit je wel ineens op level 10. Tot dusver vermaak ik me er wel goed mee.

  3.   
    DeAdSeYe's avatar

    Gister middag heb ik level 30 bereikt, kwa content is er weinig te doen. Je krijgt 2 extra vendors waarbij je bij een van de 2 hoogwaardige gear kunt kopen met phoenix punten.

    Daarnaast unlock je daily missies, dat zijn bestaande missies maar dan op een hogere moeilijkheidsgraden en betere rewards. Verder heb je de darkzone en daar houd het bij op!

  4.   
    GBA43's avatar

    DeAdSeYe schreef, "Gister middag heb ik level 30 bereikt, kwa content is er weinig te doen. Je krijgt 2 extra vendors waarbij je bij een van de 2 hoogwaardige gear kunt kopen met phoenix punten.
    Daarnaast unlock je daily missies, dat zijn bestaande missies maar dan op een hogere moeilijkheidsgraden en betere rewards. Verder heb je de darkzone en daar houd het bij op!"

    Hier was ik dus al bang voor, zit nu nog maar op Level 15, maar had toch gehoopt op meer. (los van aankomende DLC’s)

  5.   
    Sa.'s avatar

    GBA43″][quote=”DeAdSeYe schreef, "Gister middag heb ik level 30 bereikt, kwa content is er weinig te doen. Je krijgt 2 extra vendors waarbij je bij een van de 2 hoogwaardige gear kunt kopen met phoenix punten.
    Daarnaast unlock je daily missies, dat zijn bestaande missies maar dan op een hogere moeilijkheidsgraden en betere rewards. Verder heb je de darkzone en daar houd het bij op!"

    Hier was ik dus al bang voor, zit nu nog maar op Level 15, maar had toch gehoopt op meer. (los van aankomende DLC’s)
    [/quote]
    Dit is in principe wat de meeste MMO’s bieden naast het uitspelen van de andere facties. Had ik wel toffer gevonden (dat je net als in ESO bepaalde gebieden pas unlockt na de end-game).

  6.   
    GBA43's avatar

    sdfl schreef, "

    ”GBA43″ schreef, "[quote=”DeAdSeYe”].."

    Hier was ik dus al bang voor, zit nu nog maar op Level 15, maar had toch gehoopt op meer. (los van aankomende DLC’s)
    "

    Dit is in principe wat de meeste MMO’s bieden naast het uitspelen van de andere facties. Had ik wel toffer gevonden (dat je net als in ESO bepaalde gebieden pas unlockt na de end-game).[/quote]

    Begrijp wat je bedoeld.

    Heb voorheen ook ESO gespeeld, maar daar zit natuurlijk honderden uren aan gameplay in voordat je daar doorheen bent. (Quests/Side Missions etc.)

    Maar afhankelijk zijn van daily missions die hetzelfde zijn maar dan op een hogere moeilijkheidsgraad lijkt me na een tijdje toch wat saai.
    Natuurlijk proberen ze gamers te triggeren voor de aankomende DLC’s, ietwat tegenwoordig niets meer dan normaal is.
    Al vermaak ik me natuurlijk prima met The Division, top game voor de rest.

  7.   
    Ralph P Scene's avatar

    Ben zelf nu leven 21 vindt de content wel lekker om te spelen. Speel met 2 man uit de VS erg gezellig en erg veel lol tijdens de gevechten door.

  8.   
    Batman360x's avatar

    Waarom is iedereen zo begaan met ‘level ‘ …. enjoy toch gewoon de game !

  9.   
    Thijs.'s avatar

    heb al 44 uur in de game. ben max level en heb al aardig wat high end gear. Qua content is er nog niet heel veel maar met de eerste free dlc zal dat snel anders moeten worden. Ik vind het een aanrader

  10.   
    mheiden21's avatar

    Ik geniet nog steeds van de game en zit pas op lvl23, ben ook niet echt door het spel aan het rushen. Verwacht ook niet dat ik snel uitgekeken ben op de game overal ontdek je wel iets nieuws wat gezien en bewonderd moet worden.

  11.   
    gk_douwe's avatar

    ik wil graag de hitman collectors edition winnen ik heb nog nooit een hitman game gespeelt. nou ja eentje hitman go op de ipad. wel heb ik de films gezien