Fans kunnen ‘iets nieuws’ verwachten in Wii U-versie Legend of Zelda

Het idee van nieuwe delen binnen een franchise is dat ze iets nieuws brengen ten opzichte van de voorganger. Hoewel niet iedere ontwikkelaar dat begrijpt, hoeven we ons voor The Legend of Zelda Wii U geen zorgen te maken.

Producent Eiji Aonuma heeft namelijk in een interview verklaard dat de Wii U-versie van Zelda “iets nieuws” zal brengen. De man hoopt dat hij spelers wederom kan verrassen:

Perhaps, players will be surprised. Please look forward to it, because I think we’ll be able to make ‘something new’ like Ocarina of Time was.
Dat is allemaal leuk en aardig, maar we hebben nu al sinds de onthulling vrijwel niets over de game vernomen. Het lijkt er echter op dat daar spoedig verandering in zal komen, want volgens Aonuma verloopt de ontwikkeling momenteel zeer voorspoedig:
The game has really taken shape, and things have gotten easier. That means things are progressing well.
The Legend of Zelda staat officieel gepland voor een release op de Wii U eind 2016. Er gaan echter hardnekkige geruchten dat het spel de Wii U overslaat en enkel verschijnt als launchgame voor de NX, of mogelijk beide platformen aandoet. We verwachten de komende maanden meer duidelijkheid.

 1.   
  noah81's avatar

  Het zou toch wel leuk zijn als we snel eens wat meer zien van de game.
  Ik kan in elk geval niet wachten om te spelen en ben zeer benieuwd wat het word

 2.   
  Papachico's avatar

  Ik ben en blijf een zelda fan en ben ook erg benieuwd naar deze game. Zal em echter niet halen omdat zelda t enige boeinde spel is van nintendo dat ik interessant vind, en daar ga ik geen console voor kopen. Wachten maar op de walkthroughs haha