Hoofdrolspeler Gears of War 4 heeft een bekende achternaam

Via de nieuwste editie van Game Informer zijn we weer wat wijzer geworden over de hoofdrolspelers van Gears of War 4. De game staat op de cover en krijgt een uitgebreide preview, dus voor de liefhebber is er veel nieuwe informatie (spoedig) beschikbaar.

In Gears of War 4 gaan we ten strijde trekken met niemand anders dan de zoon van Marcus Fenix, JD Fenix. We bevinden ons inmiddels 25 jaar na de gebeurtenissen uit Gears of War 3. JD is blijkbaar weggelopen van huis om zich aan te melden bij de COG-strijders. Tijdens een “geheim incident” raakt JD echter AWOL (kortom, ongeoorloofd afwezig zonder reden). Wat er precies is gebeurd, zal zich ontvouwen tijdens het spelen van de game.

Twee andere speelbare personages werden ook door het artikel onthuld: Kait Diaz en Delmont “Del” Walker. Daarbij tekent ontwikkelaar The Coalition aan dat Gears 4 weer terug zal keren naar de oorspronkelijke duistere, horror-achtige roots.

Deze lente krijgt Gears of War 4 een Xbox One multiplayer beta. De uiteindelijke release is zowel voor de Xbox One en pc. De game krijgt een lokale co-op voor twee spelers en een nieuw close-cover melee-systeem.

 1.   
  Moodey's avatar

  AWOL betekent dat hij m gwn geleaved is en waarschijnlijk rogue gaat. MIA is vermist.

 2.   
  ChielB's avatar

  Klopt. Ongeoorloofd afwezig zonder reden. Ben benieuwd wat de insteek van de rest van het verhaal gaat worden. 🙂

 3.   
  WoKingNL's avatar

  Ik kijk hier echt naar uit, GoW 1 was en is nogsteeds de shit!