Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Thrustmaster T.Flight Hotas 4 Flight Stick | GamersNET Gear

Deze week behandelen wij onze allereerste flight stick in GamersNET Gear! De T.Flight Hotas 4 is het instapmodel voor de PlayStation 4. Waar letten we op en wat kun je er goed mee spelen? Je ziet het hier…

 1.   
  Thomsnov's avatar

  Flight sticks geven me altijd een arcade gevoel. i’m loving it
  ps. GTA vliegmissies kan denk ik ook 🙄

 2.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Zou idd leuk zijn als je er een gaspedaal op aan kan sluiten, lekker plankgas gaan in je vliegtuig Kappa. Nadat je hem hebt volgetankt met benzine

 3.   
  bjorntukkertje's avatar

  Ik heb precies dezelfde alleen de oude versie, hij ondersteund alleen PS2 , ps3 en pc. Erg mooi en fijn ding. Heel wat uren meel gevlogen op flight simulator 2004 en x, vooral de f-16 dlc voor flight simulator x veel gespeeld

 4.   
  TinusGN's avatar

  Ik zie ’t artikel niet vanaf mijn telefoon klopt dat?

 5.   
  ronineter's avatar

  Ach ja, Binnenkort kunnen zo op de PS4 Elite Dangerous en No Mans Sky spelen. Denk wel dat die games het ook waard zijn om een Flight stick te hebben.

 6.   
  Sam747's avatar

  Als fervent speler van vliegtuigsimulatoren sinds de jaren 90 moet ik tot mijn spijt zeggen dat ik moeite moest doen om niet al mijn haren uit te trekken bij deze videorecensie. Volgens mij hebben de heren nog nooit ook maar 1 minuut van hun leven een flightsim gespeeld. Er wordt allerlei foutieve informatie gegeven en niks toont aan dat ze enige achtergrondinformatie met betrekking tot deze tak van games hebben opgezocht.

  Benzine in een vliegtuig, cruise control, geen force feedback maar “voelt wel als force feedback” (fyi in iedere flightsitck zit een veer), een gaspedaal aansluiten? Als dit een sketch was had ik er kostelijk om gelachen, maar als een serieus item zou een grote site als deze zich toch wel moeten schamen.

  Jullie zijn van harte welkom om informatie in te winnen bij simflight of een kijkje te nemen bij het dutchfs forum. Want er valt nog een hele hoop te leren, vooral als jullie daadwerkelijk flightsims gaan spelen en niet weer allerlei foute informatie willen verspreiden.

  Vriendelijke groet,
  Sam

 7.   
  venom23456's avatar

  pff als ik nou toch wist waar de handrem zat dan kon ik driften. enig idee of er ook parkeersensoren bij zitten??

 8.   
  Tom's avatar

  Thanks voor de feedback, jongens. Wij zijn inderdaad lang niet van alle markten thuis en ik moet ook eerlijk bekennen weinig ervaring te hebben met vliegsimulatoren. We hebben simpelweg niet alle tijd van de wereld, maar willen wel een breed aanbod aan gear voor de gamer behandelen of in ieder geval eventjes onder de aandacht brengen. Dat gaat dan uiteraard de ene keer wat soepeler dan de ander, wij zijn ook maar mensen en hebben niet de tijd of manschappen om overal experts op in te zetten.

  Onze doelgroep is tot dusver ook niet echt de die-hard fanaten van simulatoren, maar volgens ons is deze flight stick ‘by default’ ook niet geschikt voor jullie. Ik begrijp natuurlijk dat de foutieve informatie wat dommig over kan komen, maar het punt van GamersNET Gear is dan ook nooit geweest de meest uitgebreide en gedetailleerde recensies te leveren. Het is vaker wat meer hapsnap recensiewerk ter vermaak dan echt expertise in specifieke niches.

  We waarderen de feedback wel enorm. We proberen immers onszelf en het format ook te verbeteren. Mochten er nog ultra-handige artikelen of video’s zijn die wij volgens jullie even als naslagwerk kunnen gebruiken voor deze zaken: geef ze vooral door. 🙂