Problemen met multiplayer-test Uncharted 4

Dit weekend kunnen alle gamers aan de slag met de multiplayer van Uncharted 4. Naughty Dog heeft deze probeerversie geen “beta” maar een “stresstest” genoemd en nu blijkt dat daar een goede reden voor is.

De servers van Uncharted 4 hebben zwaar te lijden onder de grote toestroom aan fans. Gamers ondervinden momenteel problemen bij matchmaking en wanneer ze dan eindelijk een potje kunnen spelen, blijkt er sprake te zijn van flinke lag. Naughty Dogs co-president Christophe Balestra laat via Twitter weten dat het team werkt aan een oplossing:

De stresstest van Uncharted 4 duurt tot aanstaande maandag.

  1.   
    Mark89NL's avatar

    Net gespeeld met Daniel en de lag viel wel mee het duurde echter wel heel lang voor die eindelijk een game had gevonden.

  2.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Goed nieuws… sort off. ๐Ÿ™‚

    Want dit is de reden om Beta’s te lanceren. Ben zelf niet verder gekomen dan de introductie lvl. ๐Ÿ˜€

  3.   
    rainking's avatar

    Nog geen last gehad van lag of problemen met matchmaking, maar wel veel gehad dat er in het menu opties niet juist genoemd werden. In plaats daarvan staat er dan UNKNOWN STRING.

  4.   
    Daniel Z's avatar

    De eerste potjes waren inderdaad zwaar om in te komen, maar later op de avond vond ik de matchmaking nog vrij snel gaan en ik heb ook geen lag ondervonden. Sowieso een heerlijke multiplayer, die singleplayer wordt geweldig!

  5.   
    Zultkop's avatar

    probleme?? ik heb geen problemen gehad, ik speel da vlekkeloos! Dit wordt ne toptitel die zeer veel huilende xbots ga veroorzaken. ๐Ÿ˜€