GTA in een retro jasje! | GN Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Pokémon is na twintig jaar nog steeds alive and kicking. Met de nieuw aangekondigde Sun en Moon, blijft de serie ook dit jaar nieuwe games uitbrengen. Een andere langlopende, grote serie is GTA. Hoewel dat ook is begonnen als top down, heeft het nooit de Gameboy-vibe gehad waar Pokémon mee begon. YouTuber Hat-Loving Gamer zette een toffe demake van GTA in elkaar, waarbij de game gespeeld wordt als oldschool Pokémon.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Snake op je toetsenbord.

Eet smakelijk!

  1.   
    Petor's avatar

    Vette video!