Forza Motorsport 6: Apex officieel onthuld; toekomstige Forza-games ook naar pc

Eerder vandaag bleek al dat de Xbox One-exclusive Forza Motorsport 6 in de vorm van een uitgeklede free-to-play-versie naar Windows 10 komt en nu heeft Microsoft dit nieuws officieel bekendgemaakt. Forza Motorsport 6: Apex, zoals de free-to-play-versie heet, bevat 63 auto’s, 20 tracks in zes verschillende locaties, Brands Hatch, Circuit de Spa-Francorchamps, Rio de Janeiro, Sebring International Raceway, Top Gear en Yas Marina, en bevat een carrière-modus met een twaalftal events.

Racefanaten met een pc gaan een goede toekomst tegemoet, want niet alleen Forza Motorsport 6 maakt de overstap naar pc. Ontwikkelaar Turn 10 Studios laat namelijk weten dat de toekomstige Forza Motorsport-games namelijk naast de Xbox One ook voor de pc zullen verschijnen. Het is daarbij aannemelijk dat dit ook zal gelden voor de toekomstige Forza Horizon-spellen.

 1.   
  RikH's avatar

  Nice, had ik stiekem al gehoopt.

 2.   
  WingsofLifex's avatar

  Dit is wel echt super gaaf! Nu snel zorgen dat ik windows 10 op m’n pc krijg, ondanks dat ie daar heel veel problemen mee geeft! 🙁

 3.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Neem aan dat deze alleen voor Windows 10 gaan uitkomen. Denk dat ik met mijn volgende upgrade dan toch maar de overstap ga maken, hoe fijn ik Windows 7 nu ook vind.

 4.   
  Hitman047's avatar

  Voorlopig zijn alle pc games van Microsoft exclusief voor (de) windows 10 (store), ja.

  Ik pas voorlopig. Microsoft heeft geen bijster goede reputatie als het om pc games gaat, en ook nu ziet het er weer behoorlijk negatief uit, met alle restricties die de windows 10 store met zich mee brengt. Laat ze eerst maar eens bewijzen echt serieus in de pc community te willen investeren door de huidige problemen op te lossen.