PlayStation TV wordt in Japan niet meer verscheept

PlayStation TV, het apparaatje dat je PlayStation Vita-games laat spelen op je tv of PlayStation 4-games laat streamen via Remote Play, wordt in Japan niet meer verscheept. Er is geen aankondiging over gedaan, maar een lid van NeoGAF kwam er achter via een Japanse productpagina.

In Japan verscheen de PlayStation TV in november 2013 en een jaar later in Europa. Echter, het apparaat is nooit echt van de grond gekomen, is al vrij snel in prijs gedaald en het aantal games die compatible zijn bleef gering.

Of het verschepen ook in de rest van de wereld wordt stopgezet is nog niet duidelijk. PlayStation TV zal hier voorlopig nog wel te koop zijn, al is het voor het een klein prijsje.

  1.   
    Bram_M99's avatar

    Het lijkt mij ook een apparaat wat echt voor een klein selectief groepje handig is, te klein voor een goede verkoop…

  2.   
    Dynastickiller's avatar

    Ik vind het nog steeds een super handig apparaat! Thuis ps4 in slaapstand, op school ps tv aan en je kunt perfect gamen. Soms een kleine lag maarja wat verwacht je van internet op school

  3.   
    Timmerito's avatar

    Las gisteren dat hij wereldwijd niet meer verkocht gaat worden. Dus dat word wachten op bedrijven die ze nog hebben en ze voor een lage prijs weg doen

  4.   
    NoobAssPlayer's avatar

    Binnenkort kun je PS4 naar je PC streamen dus dan word dit apparaat sowieso overbodig.