Herinnering: Fallout 4 Season Pass vanaf morgen duurder

Eerder deze maand onthulde Bethesda diverse DLC details voor Fallout 4. Naast informatie over de aankomende drie stukken met nieuwe content, Automatron, Wasteland Workshop en Far Harbour, werd ook duidelijk dat de prijs van de Season Pass per 1 maart omhoog gaat. Alleen vandaag nog kost de Season Pass 29,99 euro. Vanaf morgen zal men de prijs verhogen naar 49,99 euro.

De Season Pass verzekert je van alle extra content voor Fallout 4. Het betreft zowel alle reeds bekende content als ook content die men in de toekomst nog gaat onthullen. In maart kunnen we aan de slag met het eerste pakket, Automatron. In april mogen we aan de bak met Wasteland Workshop. In mei kunnen we genieten van Far Harbour, wat een nieuwe zaak is voor Valentine’s Detective Bureau.

Kijk voor meer informatie over de drie aankomende DLC-pakketten in het overzicht met DLC details.

 1.   
  Mandamo's avatar

  Thanks Michiel, was het bijna vergeten. Snel nog even op de kop tikken.

 2.   
  Flapjack's avatar

  was dat nu weer voor achtelijke prijs

 3.   
  DoeMaarWat's avatar

  Heb m gehaald 😀

 4.   
  Musicman88's avatar

  Ik had m gelukkig bij het vorige bericht al snel gekocht. 😉

 5.   
  morkop006's avatar

  Ik zit nog steeds te twijfelen om het te halen 😕 …. Best veel geld, kan je een nieuwe game van halen. Maar het is wel fallout….

 6.   
  vistaberg's avatar

  Gewoon halen wordt grootste map toevoeging van bethesda studio ooit. En weet niet of je oblivion hebt gehad met game of the year ? Dat was al best groot!

 7.   
  NoFearz's avatar

  Bedankt! Via Bundlestars kun je hem ook nog eens met korting halen.

 8.   
  Bram_M99's avatar

  (null)