XCOM 2 krijgt Bob Ross Voice Pack in nieuwe mod; happy little accidents

XCOM 2 is een geweldige game, zoals je kunt lezen in onze enthousiaste review. Een tof aspect van de game is de uitgebreide ondersteuning voor mods door ontwikkelaar Firaxis. Dit heeft al tot diverse leuke mods geleid, van het versnellen van de gameplay tot een Star Wars Helmets mod om je soldaten aan te kleden als Stormtroopers, Scout troopers en Boba Fett.

Deze mods vallen echter allemaal in het niet bij de zojuist verschenen mod. Het is de mod die alle andere aanpassingen overbodig maakt. De mod die de game naar een nóg hoger niveau tilt. De mod waarover op elk schoolplein en in elke kantine gesproken wordt. Inderdaad, het is de Bob Ross Voice Pack mod!

Bob Ross was een wereldberoemde schilder, die vooral bekend stond om zijn kalmerende stem en zijn vrolijke manier van schilderen. Dankzij een Bob Ross en XCOM 2-fan, Tdc733, is de charismatische man nu vereeuwigd in de game met zijn stemgeluid. Dankzij het Bob Ross Voice Pack kan je een soldaat uitrusten met de stem van Bob Ross. De mod heeft momenteel al meer dan 75 verschillende zinnen, waaronder “Here comes the fun”, “Let’s build a happy little cloud” en “We don’t make mistakes, we have happy accidents.”

Je kunt het Bob Ross Voice Pack vinden op Steamcommunity.com. Maker Tdc733 zorgde eerder al voor een Arnold Schwarzenegger Voice Pack, met bekende zinnen uit films als Predator, Jingle All The Way en Batman & Robin. Minder episch natuurlijk dan Bob Ross, maar ook zeker het proberen waard.

Ben je nog geen ervaren XCOM 2-speler? Geen probleem! Check dan zeker onze 11 handige tips voor beginners.

  1.   
    Tom's avatar

    Genoeg reden voor mij om die game toch echt maar eens op te pakken. Aliens neerpoffen met die rustgevende, zwoele stem van Ross. Een droom die uitkomt.