Server update Rainbow Six Siege verbetert Ranked Play

Ubisoft heeft een nieuwe server update uitgebracht voor Rainbow Six Siege. Dankzij de update moet vooral de kwaliteit van ranked matches toenemen. Het kan iets langer duren voordat een potje begint, maar de kans is dan wel groter dat je spelers treft die ongeveer van hetzelfde niveau zijn.

Voorheen gaf men de voorkeur aan het zo snel mogelijk realiseren van online gevechten. Dit gebeurde in de praktijk vaak zo snel, dat er regelmatig een enorm verschil zat in het niveau van de spelers. Het is dus echt een afweging tussen snelheid en kwaliteit van de online-ervaring.

De update is inmiddels verstuurd richting de PlayStation 4 en Xbox One. De pc-versie wordt later vanmiddag ook voorzien van de update.

  1.   
    Bram_M99's avatar

    Hmm, het klinkt als een goede update maar als “het kan iets langer duren voordat je potje begint”? Het duurt al echt enorm lang meestal…

  2.   
    Nitrix31's avatar

    Matchmaking duurt al verrekte lang. Daarbij komt dat je 5 van de 10 keer glitched waardoor je ALT+F4 moet doen om uit de game te komen. Verder is er nog een overvloed aan hackers. Ubisoft heeft het weer voor elkaar. Een halve prut game geleverd. Division gaat ook zuigen, mark my words.