Beta The Division door 6,4 miljoen mensen gespeeld

De recente open beta van Tom Clancy’s The Division is een groot succes gebleken. Ubisoft heeft laten weten dat maar liefst 6,4 miljoen spelers hebben deelgenomen aan de beta. Hiermee is deze beta zelfs de populairste beta van een nieuwe IP op de huidige generatie consoles.

Gemiddeld hebben spelers 4 uur en 52 minuten doorgebracht met het voorproefje van The Division. Meer dan een derde van alle speeltijd brachten spelers door in de Dark Zone. Ruim 63,3 miljoen besmette items zijn meegenomen uit de Dark Zone.

Creatief leider Magnus Jansen bedankte alle gamers:

We want to thank the millions of people who joined in on The Division’s Open Beta. We hope everybody enjoyed playing, and we think the beta is going to help ensure a great launch for the game.
De volledige versie van The Division ligt op 8 maart in de winkels voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

 1.   
  Kardinalus's avatar

  Was een leuke beta! Alleen niet aan de darkzone toegekomen. Maar ga het spel sowieso halen!

 2.   
  Bram_M99's avatar

  De beta heeft mij ontzettend laten twijfelen omdat het na een tijdje enorm eentonig en uitzichtloos word

 3.   
  Neolite's avatar

  Je beseft hopelijk dat de Beta een enorme “contentcut” heeft gehad? Beta was wat magertjes met wat er te doen was, het complete spel zal veel drukker zijn.

 4.   
  Musicman88's avatar

  Ik kon in de laatste beta mijn loot uit de dark zone niet extracten…… 🙁 Hoop dat ze tegen de release wel alle zaakjes op orde hebben.

 5.   
  Downzilla's avatar

  Als je de high level gameplay op youtube bekijkt is dat precies hetzelfde als lvl 5 gameplay alleen de nummers zijn verandert, ik denk dat deze game snel heel saai wordt vanwege gebrek aan interessante dingen.

 6.   
  TheHulk0183's avatar

  geweldige game, destiny was ook vrij eentonig but so is cod en FIFA etc

 7.   
  Papachico's avatar

  Ik was erg blij met de beta. Ik had er twijfels over. Vond t ff leuk maar niet boeiend genoeg. Ik rende meer dan dat er iets gebeurde. Alles werd vrij snel eentonig. Ik denk dat ik in destiny zelfs meer kon doen. mn hype was groter dan nodig

 8.   
  Mark89NL's avatar

  Dat is nog eens veel ik heb hem overgeslagen. Maar check bij release wel even de gameplay video’s