Bethesda heeft drie gloednieuwe projecten op de rol

Bethesda heeft het er maar druk mee: naast de recent aangekondigde DLC-plannen voor Fallout 4, heeft het bedrijf nu ook bekendgemaakt dat het werkt aan drie gloednieuwe projecten, die allemaal anders zijn dan we van Bethesda gewend zijn, maar die tegelijkertijd herkenbaar het werk van die studio zijn.

We actually have three kind of longer term projects we’re doing that are all—we’ll talk about them at a future date—but they’re different than anything we’ve done before, while also being a Bethesda-style game. Big and crazy, but in many ways different than things we’ve done before. It’s an exciting time.
Wanneer we precies meer informatie kunnen verwachten, is niet bekend. Echter, Bethesda houdt dit jaar opnieuw een eigen persconferentie op de E3. Aangezien we ons verder niet kunnen voorstellen waarom het bedrijf zo’n conferentie zou houden, bestaat de mogelijkheid dat we tijdens die beurs in ieder geval wát informatie kunnen verwachten over een of meer van de nieuwe projecten van Bethesda.

Maar omtrent Fallout 4 bleef het ook lange tijd stil, voornamelijk rond het verhaal van de game. Heel veel concrete informatie hoeven we dan ook niet te verwachten op de E3, aangezien het gaat om gloednieuwe projecten van Bethesda.

We houden jullie natuurlijk op de hoogte als we meer informatie krijgen.

 1.   
  Beukaapje's avatar

  Hopelijk worden die drie “Gloednieuwe” projecten wel gemaakt met een gloednieuwe engine. De gene welke we kennen van Elder Scrolls en Fallout is inmiddels verouderd.
  Dat ze daar Fallout 4 met hebben gemaakt en er mee weg komen is tot daar aan toe, maar verwacht toch wel een nieuwe engine voor de nieuwe games.

 2.   
  gamerfriend01's avatar

  Mag wel een nieuwe wolfenstein komen 🙂

 3.   
  Hitman047's avatar

  Er is ongetwijfeld een nieuwe Wolfenstein in ontwikkeling, maar die valt niet onder die 3 nieuwe projecten.

  Wolfenstein wordt gemaakt door MachineGames. De quote hierboven komt van Todd Howard, en gaat over Bethesda Game Studios. Dat is Bethesda de ontwikkelaar (van Fallout en TES), niet Bethesda de uitgever (van bijv. Wolfenstein).

 4.   
  LeroyJenkins's avatar

  New Vegas 2 😀