Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Far Cry Primal Bringing the Stone Age to Life

Ubisoft heeft zichzelf een ambitieus doel op de hals gehaald in Far Cry Primal. De heren achter de game proberen namelijk niets minder dan de prehistorie weer tot leven te wekken. In de video hierboven vertellen de ontwikkelaars hoe het voor hen is geweest om een game te creëren die zich 10.000 af heeft moeten spelen.

  1.   
    nivlem's avatar

    Best interessant om te zien, dat er best veel bij komt kijken

  2.   
    Musicman88's avatar

    Het lijkt me echt een super game om te gaan spelen, alleen ik heb er geen tijd voor 🙁 Want dit lijkt me wel weer zo’n game waar je ontzettend veel tijd in gaat steken, aangezien je alles te voet moet afleggen.

    Ik laat m nog maar even in mijn wishlist staan, totdat ik er eens meer tijd voor heb. 🙂

  3.   
    LazyK's avatar

    Heb hem sinds gisteren en moet toegeven dat deze nog bestwel verbazingwekkend goed is.. juist dat back-to-basics gevoel is datgene wat deze game echt doet laat schitteren. Het temmen van beesten om dan samen ermee een aanval te plaatsen op niks vermoedende enemies, het vooruit scouten met een bad-ass uil die ook nog eens luchtaanvallen kan droppen.. tja, deze doet het wel voor mij hoor, dat moet ik wel toegeven.. basically same old FarCry, maar toch freakin vernieuwend door de toepassingen van het going ol’skool approach.

  4.   
    toqeer's avatar

    LazyK schreef, "Heb hem sinds gisteren en moet toegeven dat deze nog bestwel verbazingwekkend goed is.. juist dat back-to-basics gevoel is datgene wat deze game echt doet laat schitteren. Het temmen van beesten om dan samen ermee een aanval te plaatsen op niks vermoedende enemies, het vooruit scouten met een bad-ass uil die ook nog eens luchtaanvallen kan droppen.. tja, deze doet het wel voor mij hoor, dat moet ik wel toegeven.. basically same old FarCry, maar toch freakin vernieuwend door de toepassingen van het going ol’skool approach."

    Hoy is tie all uit dn komt tog pas dinsdag uit??? 🙂

  5.   
    LazyK's avatar

    Enkele gameshops mochten de game vrijdag al verkopen.. aangezien er geen multiplayer in zit, zitten er ook geen heftige restricties op wat betreft officiële verkoop datum. In overleg met het desbetreffende winkel en distributeur kan het dus zijn dat bepaalde games al iets eerder verkocht mogen worden. vandaar dus 🙂