The Division DLC 30 dagen eerder op Xbox One

In een nieuwe promotievideo vertellen enkele GameStop-medewerkers over de voordelen van de Xbox One-versie van The Division. Ze melden onder andere dat de DLC van The Division 30 dagen eerder verschijnt op Microsofts console en dat is opvallend, want Ubisoft had dit nog niet eerder bevestigd.

Microsoft vertelde eerder al dat de DLC van The Division het eerst te spelen is op de Xbox One, maar een exacte tijdsperiode werd daarbij niet genoemd. Nu vertelt GameSpot dat het gaat om een periode van 30 dagen, die van toepassing is op minstens drie betaalde DLC-pakketten. Het is nog niet duidelijk of de vroege toegang ook van toepassing is op de maandelijkse bonussen voor Season Pass-bezitters en de gratis gamemodi die na de release worden toegevoegd.

Check de volledige promotievideo hieronder.

  1.   
    Ralph P Scene's avatar

    Heb zelf zo een hekel aan die deals. Maar tja helaas bestaan ze.

  2.   
    Bacotje's avatar

    Ik word gek van DLC sowieso.

  3.   
    Thijs.'s avatar

    30 dagen?! doe even normaal… ik snap dat ubisoft heel graag dat geld aan pakt maar 30 dagen gat wel heel ver >.>

  4.   
    Moodey's avatar

    Microsoft raakt CoD kwijt, gaat voor Ubisoft.

  5.   
    mastertje's avatar

    Miss Interpretatie schreef, "

    ”Thijs.” schreef, "30 dagen?! doe even anaal… ik snap dat ubisoft heel graag dat geld met mijn penis pakt maar 30 dagen gat wel heel ver >.> "

    Ik vind het ook lullig voor ps4 gamers, die worden nu benadeeld.
    "

    Hoezo benadeeld? Het is niet dat ze het niet krijgen. Kijk als 50% van ps4/xbox zou krijgen en de andere 50 niet. Dat vind ik benadeeld. Echter is dat nu niet het geval. (Ben zelf ook geen fan van dit soort dingen) maar ik zie het als bioscoop releases, soms ben je als eerst en soms als laatst

  6.   
    Bram_M99's avatar

    Ik vind deze deals zo enorm nutteloos…

  7.   
    mheiden21's avatar

    Beetje onnodig dat ze deze deals maken maar gelukkig is het 30 dagen eerder op de xbox dus minder erg voor mij als xbox gamer.