Multiplayer only-versie van Black Ops 3 beschikbaar

Het lijkt erop dat de hoge heren bij Activision onze Hot Koffie Show kijken. Onlangs hadden onze Peter en Tom het namelijk over de mogelijkheid om bepaalde elementen van een game, zoals de single- en multiplayer, los te kunnen kopen. Nu lijkt het alsof Activision hiernaar geluisterd heeft, want het bedrijf achter de Call of Duty-serie lanceerde pas namelijk een multiplayer only-versie van de jongste game in de serie.

De ‘game’ heet Call of Duty: Black Ops 3 Starter Pack, en bevat zoals gezegd enkel het online gedeelte van het spel. Hetzij wel beperkt, want spelers kunnen niet verder komen dan level 55, maar dat is dan weer terug te zien aan de lage prijs van 14,99 euro. Wees er wel snel bij, want de Starter Pack is maar tot 29 februari beschikbaar.

Met het pakket krijg je toegang tot de weapon paintshop, gunsmith, embleem-editor, arena en freerun-modi, het theater en de zwarte markt. De singleplayer, zombiemodus, prestige en custom games zijn helaas niet beschikbaar. Wel krijg je bij aanschaf van de season pass gewoon de multiplayercontent tot je beschikking.

De Starter Pack is vooralsnog alleen beschikbaar voor pc, en is op Steam verkrijgbaar.

 1.   
  PaNNa's avatar

  Dan had ik beter 2 maandjes gewacht 🙄

 2.   
  G-6's avatar

  Geef mij maar de Single-Player los voor €14,99

 3.   
  nielsiebro's avatar

  ze hadden beter dit aan het begin kunnen doen en dan ook zombies apart

 4.   
  Basman01's avatar

  ”G-6″ schreef, "Geef mij maar de Single-Player los voor €14,99"

  Retweet
  😆

 5.   
  Throbert's avatar

  Dus als je deze Starter Pack koopt Season Pass heb je voor €75 de complete multiplayer? dat is ziek voordelig

 6.   
  Pim Huberts's avatar

  Grappig idee hoop dat ze het bij meerdere games gaan uitvoeren ik vind voor 15 euro het heel goedkoop ik had minimaal 30 verwacht maarja ik klaag niet voor de mensen die niet zeker weten of ze de game moeten kopen kunnen eerst de Mp testen in dese goedkopere versie. Ik heb bo 3 gekocht vooral voor zombies en Mp singleplayer ook gespeeld maar vond m van AW tien keer beter dus heb geen spijt dat ik die heb gekocht maar wat ik net ook al zei voor mensen die twijfelen is dit ideaal.

 7.   
  Bram_M99's avatar

  Enorm goed idee, ik ben niet zo van COD maar als deze op PS4 was geweest had ik hem wel gehaald…