Servers Street Fighter 5 down; Capcom werkt aan oplossing

Street Fighter 5 is vandaag gelanceerd en wij zijn in onze review behoorlijk enthousiast, echter, zo enthousiast lijken veel mensen te zijn dat de servers van de fighting game down zijn.

Al snel na de release wisten spelers via Twitter te melden dat ze niet konden inloggen op de servers van Capcom. De errorcode 2100d en de melding ‘Unable to log into game server’ kwamen al veelvuldig voorbij. Het lijkt erop dat de servers overbelast zijn en we mogen hopen dat het komt door de grote populariteit van Street Fighter 5 en niet door extreem zwakke servers.

The specific message that is being given is ‘Unable to log into game server’ with the error code 2100d, which is coming up for people when they try to sign into the game.
Het vervelende van de servers die down zijn, is dat je geen progressie maakt in de game. Je verdient geen in-game fight money totdat je bent ingelogd, maar ook veel bezitters van het spel kunnen niet eens starten, aangezien de eerste stap het maken van een network ID is. Dit gaat natuurlijk niet als je geen connectie met de servers kunt maken.

Capcom is al lang op de hoogte en werkt aan een oplossing. Street Fighter 5 is vandaag verschenen voor de PlayStation 4 en pc en vanavond streamt Daniël de game, maar wellicht dus niet online.

 1.   
  Ronald0505's avatar

  Ai dat is balen voor de game bezitters, hopelijk zijn de servers snel weer online..

 2.   
  Noice!'s avatar

  ”Ronald0505″ schreef, "Ai dat is balen voor de game bezitters, hopelijk zijn de servers snel weer online.."

  Het is niet zo heel erg, er is genoeg offline single player content! 🙄