Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

SteelSeries Stratus XL Wireless Controller | GamersNET Gear

Na Razer voegt nu ook SteelSeries zich toch de game-merken die we behandelen in ons vlotte GamersNET Gear. Van de Deense fabrikant kreeg GamersNET een aparte, draadloze controller, de Stratus XL. Deze gamepad lijkt zich voornamelijk te wenden tot de mobiele gamer, in plaats van de pc ‘power user’. Tom en Peter gingen er al even mee aan de slag…

 1.   
  TinusGN's avatar

  Bluethooth WutFace

 2.   
  morkop006's avatar

  Je kan ook voor 1 luttle euro een bluetooth adapter kopen op ebay 8) . Ik ken hier trouwens niemand die een bedrade controller gebruikt. Bewegingen van de thumbsticks zijn toch vrij traag waardoor bluetooth eigenlijk niet een nadeel (snelheidsbeperking) kan vormen. Het lijkt mij juist meer vervelend om dat ding op te laden, daar mis ik dan wel een kabel :P. Battery chargers zijn namelijk wat duurder :S.

 3.   
  Ronald0505's avatar

  Ik kan jullie niet meer dan gelijk geven, 60 Euro voor een controller zonder optie met kabel en meerendeels plastic is echt te duur. Ben benieuwd naar de geschreven review, prestatie is ook niet onbelangrijk. Goede en eerlijke review.

 4.   
  DoeMaarWat's avatar

  PlasticSeries Stratus XL Bluetooth-Only Controller 😛

 5.   
  NietNickMeneer's avatar

  Het lijkt echt the ultimate controller (Xbox one controller met PlayStation layout) maar echt zonde dat hij alleen via Bluetooth kan en dat de achter bumper zo crap is

 6.   
  mattioza's avatar

  De conclusie zit al meteen in het begin, wel handig voor mensen die weinig tijd hebben. 😀

 7.   
  Sjouke Hoogland's avatar

  Qua uiterlijk vind ik hem wel erg mooi.

 8.   
  AtomicDogg's avatar

  Ik heb heel lang gelden een bedrade Xbox 360 controller gekocht voor de helft wat dit ding kost en doet het nog steeds prima.

 9.   
  matdriks's avatar

  Ik ben blij dat jullie gewoon eerlijk zijn.
  Het is gewoon een te dure controller voor iets wat alleen werkt op je android telefoon.

 10.   
  Thomsnov's avatar

  Goede gear