Alle easter eggs en referenties in The Force Awakens in één video | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Natuurlijk hebben we allemaal inmiddels Star Wars: The Force Awakens mogen ervaren, maar wie van ons spotte alle verborgen geheimpjes, verwijzingen en visuele verklap-momentjes? De heren van New Rockstars helpen je een handje daarbij: onderstaande video barst van de uitleg over alle referenties en easter eggs die je mogelijk gemist hebt.

Let op: het wordt een lange lunch vandaag. Deze video neemt ruim drie kwartier (!) van je leven in beslag, maar is zeker geen teleurstelling voor fans van de Star Wars-franchise of liefhebbers van subtiele storytelling en filmgeheimen. Kijk en geniet mee…


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Verspil al je vrije tijd met Cookie Clicker 2.0.

Eet smakelijk!

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik wou dat ik zo’n lange lunch pauze had, maar helaas.

  Dus voor de eerste keer een GNLT overgeslagen. 😳

 2.   
  Neolite's avatar

  Afgekeken, moet toch zeggen dat de video iets aan de lange kant is.